Рівне:

Створення та просування сайтів

АРМА передали арештоване майно товариства, співвласником якого є громадянин рф

Рівненська область / Новини регіону 23-лют, 2023, 17:599 prov 1 030
Сарненською окружною прокуратурою ініційовано передачу в управління АРМА 7 об’єктів нерухомості одного з підприємств колишнього Рокитнівського району, загальною площею понад 3500 кв м, бенефіціарним власником якого є громадянин російської федерації.
На це майно судом накладено арешт в межах розслідування кримінального провадження за фактом незаконних дій із заставленим майном, яке перебувало у податковій заставі та було ввірено службовим особам підприємства (ч. 1 ст. 388 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що у товариства була заборгованість по сплаті єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, нарахованого роботодавцями на суми заробітної плати. Аби забезпечити виконання платником податків своїх обов’язків, податковим органом передано певне майно кар’єру у податкову заставу, однак під час перевірки стану збереження цього майна його взагалі не знайшли  за місцем зберігання.
Рівненський апеляційний суд ще торік наклав арешт на 7 об’єктів нерухомості кар’єру, вартість яких, згідно з оціночно – будівельними експертизами, складає понад 9,3 млн грн.
За рішенням Рокитнівського районного суду арештоване майно передане у комерційне управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору