Рівне:

Створення та просування сайтів

У День молоді відбудеться відкриття парку екстремальних видів спорту

Останні новини 20-чер, 2008, 13:249 prov 1 120
Обладнання для екстремальних видів спорту почали монтувати на задньому дворі облдержадміністрації. У День молоді тут відбудеться офіційне відкриття парку. Рівненські екстримали знайшли підтримку в особі голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука.
Реалізація такої молодіжної ініціативи стала можливою завдяки активності рівненських «неформалів» та безпосередній підтримці голови адміністрації Віктора Матчука.
Для участі у громадських слуханнях на тему: „Проблеми моралі та духовності молодого покоління на Рівненщині; вплив інформаційного простору на формування особистості”, які проходили у січні цього року, був запрошений один із рівненських спортсменів-екстрималів Євгеній Чемерисюк. Саме це і допомогло. У присутності Віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань Івана Васюник, голови облдержадміністрації Віктора Матчука та ряду інших високопосадовців Євген просив звернути на них увагу та побудувати у Рівному парк для ектримальних видів спорту, оскільки вже близько п’яти років хлопці займаються велотріалом, скейтбордингом та катанням на роликах всюди, де забороняється - у парках, на схилах, біля пам’ятників чи де інде.
Сьогодні Євген та його друзі-однодумці допомагають монтувати щойно привезене обладнання скейт-парку для професійного катання і самі до кінця не вірять у те, що відбувається. – Вперше таке сталося: влада пообіцяла – і зробила! -, відзначає Євген.
На думку ініціатора вищезгаданих громадських слухань депутата обласної ради Галини Кульчинської хлопці просто молодці, оскільки пробились до влади і досягли мети. - Прецедентом є те, що майданчик скейт-парку розміщено у дворі облдержадміністрації. Хлопці до цього часу не ймуть віри тому що сталося. Це супер результат! – переконана пані Галина.
За словами радника голови облдержадміністрації та наймолодшого депутата Рівненської міськради Віталія Шабуніна така практика існує у багатьох містах Європи. В усьому світі захоплення велотріалом, скейтбордингом та катанням на роликах давно переросло стадію екзотичної забавки. Сьогодні це – повноцінні види спорту, і для їхнього розвитку будуються спеціалізовані комплекси, на базі яких проводяться змагання та чемпіонати.
За декілька днів на цьому ж майданчику ще з’явиться обладнання для велотріалу, а у День молоді відбудеться офіційне відкриття парку. Поки що хлопці активно допомагають встановлювати спеціальні гірки і тумби, та запевняють, що підтримуватимуть тут належний порядок і безпеку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору