Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 19-чер, 2008, 16:239 prov 1 303
Володимирець
У районному будинку культури у рамках міжобласного тематичного семінару-практикуму директорів районних і міських БК Житомирської та Рівненської областей «Організація дозвілля населення в сучасних умовах: стан, проблеми, перспективи” проведено семінар-практикум. Під час нього відбувся конкурс працівників сільських закладів культури клубного типу «Кращий за професією” за участю працівників культури Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Костопільського, Сарненського районів. Учасники заходу ознайомилися з роботою місцевих установ і закладів культури.

Гоща
У Гощанському районі розпочалося оздоровлення учнівської молоді в пришкільних учнівських таборах та санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка», що розташований поблизу села Симонів Гощанського району. На сьогодні оздоровлюються в 32 пришкільних таборах 3335 учнів загальноосвітніх шкіл району, що становить у порівнянні з аналогічним періодом минулого року 146,2 відсотка дітей, та в СОК «Агатівка» – більше двохсот дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Всього планується охопити оздоровленням у літній період близько 90 відсотків учнівської молоді району.

Дубно
Останнім часом пожвавили діяльність дубенські злодії. Упродовж кількох днів зникли дві кришки до люків комунікацій зв’язку на Базарчику, а на вулицях Залізничній, Пушкіна, Федорова зникло аж 12 кришок.
А у селі Великі Сади спритники розібрали приміщення ферми СВК „Правда”, у селі Костянець — поцупили частину бруківчастої дороги.

Зарiчне
У Зарічненській райдержадміністрації заступник голови – керівник апарату райдержадміністрації Валентин Конопліцький, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації провели зустріч з батьками 9 багатодітних сімей. Обговорено питання про механізм перерахування коштів для багатодітних сімей, які виховують 10 і більше неповнолітніх дітей, на придбання житла, ремонтні роботи, будматеріали.

Млинiв
На позачергових виборах Війницького сільського голови перемогу здобув кандидат від Соціалістичної партії України Михайло Куцак. До речі, це другий успіх соціалістів. Більше місяця тому на позачергових виборах Малодорогостаївського сільського голови першою фінішувала теж представниця СПУ Лариса Андріюк.

Острог
Днями у приміщенні Культурно-мистецього центру Національного університету «Острозька академія» відбулась презентація творчого звіту театральної студії «Ліра» за режисури Руслани Величко. До уваги глядачів учасники тетральної студії запропонували поезію, монологи з відомих п’єс та одноактну п’єсу Антона Чехова «Ведмідь» у власному виконанні. Займаються студенти у театральній студії, що діє на базі Культурно-мистецького центру „Острозької академії”.

Радивилiв
Минулих вихідних поблизу Радивилова на мотопікнік зібралися байкери. Усього на мотопікнік приїхало майже 50 одиниць мототехніки із Радивилова, Львова, Нетішина, Славути, Кременця та інших міст. Під рев двигунів байкери розважалися: проводили змагання з повільного катання, буксирування на шинах.

Рокитне
Днями в районній дитячій бібліотеці оформили тематичну літературну композицію та провели читацьку конференцію з нагоди відзначення Дня Конституції України. У заході взяли участь учні 6–11 класів Рокитнівської гімназії, Рокитнівської ЗОШ №3 I-III cт., Рокитнівського аграрного ліцею.

Рiвне
Новий автовокзал у Рівному збудують при виїзді з міста у напрямку Києва, оскільки нинішній не відповідає діючим нормам і давно потребує розвантаження. Для будівництва передбачено 5 гектарів землі. За словами заступника міського голови Сергія Васильчука, рішення про будівництво автовокзалу, нових торгових комплексів, виставкових салонів при виїзді з міста замість нових “царських сіл” вперше було озвучене покійним міським головою Рівного Віктором Чайкою.

Сарни
Про організацію харчування учнів в коледжі, училищах, ліцеї та школах Сарненського району у 2007/2008 навчальному році обговорили на розширеній нараді за участі голови райдержадміністрації Петра Рухера.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Діма 25-чер, 20:51

А що в Дубровиці нічого нового нема?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору