Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 19-чер, 2008, 16:319 prov 1 058
Мера Алушти Володимира Щербину заарештували
Печерський районний суд Києва прийняв постанову про арешт мера Алушти Володимира Щербини, якого обвинувачують у хабарництві. Таким чином суд задовольнив подання Генеральної прокуратури.
У свою чергу, Щербина заперечує одержання хабаря. Термін арешту набув чинності з 16 червня. Посадовця утримуватимуть у СІЗО №13. 13 червня міліція затримала мера Алушти Володимира Щербину і його двох заступників за підозрою у хабарництві.

Херсонщина готується до прийому короля Швеції
Представники короля Швеції відвідали Херсонську область у рамках підготовки візиту королівської сім’ї до Херсона, запланованого на осінь цього року. Одним з населених пунктів, які відвідають під час візиту король і королева, буде село Зміївка Бериславського району. Тут їх чекатимуть місцеві етнічні шведи. Нащадки шведів, яких цариця Катерина Друга переселила до Таврії з естонського острова Даго, зберегли шведську мову XVIII століття, якої в Королівстві уже не почуєш.
Відповідно до Указу Президента України №955/2007, у 2008 році відзначається 300-ліття українсько-шведського військово-політичного союзу, який уклали гетьман Іван Мазепа і король Карл Дванадцятий. Король Швеції вперше відвідав Київ ще в радянський час, а в незалежній Україні це буде перший візит.

Двоє іспанських дітей лікуються від мобілок
Двоє дітей госпіталізовано в Іспанії для лікування від залежності від мобільних телефонів. Як повідомляють місцеві ЗМІ, пацієнтів віком 12 і 13 років до диспансеру відправили батьки, які скаржилися на погану успішність дітей. За їхніми словами, їхні чада не могли вести нормальне життя без мобільних телефонів і весь час брехали батькам про шкільні оцінки, щоб ті оплачували їм стільниковий зв’язок.

У Китаї зсув накрив фабрику з 20 робітниками
Жертвами зсувів у китайській провінції Шаньсі стали 19 чоловік. Інцидент стався у п’ятницю вранці поряд з містом Люйлян. Зсув накрив цегляну фабрику з 20 робочими. Врятувати вдалося лише одну людину. Її доставили до лікарні.
За словами врятованого, земля зійшла з гори і зруйнувала дах будівлі. Місце події оточено поліцією, оскільки не виключається можливість нового зсуву. У рятувальній операції було задіяно більше 300 чоловік і 20 машин.

У Севастополі затримали педофіла
У Севастополі затримали ґвалтівника дітей, який свої дії фіксував на відео та розміщував в Інтернеті. 38-річний місцевий мешканець з 2000 року до моменту затримання, займаючись професійною фото — та відеозйомкою урочистих заходів, знайомився з малолітніми та неповнолітніми, як правило, з неблагополучних родин, з якими згодом зустрічався, пропонував їм додатковий заробіток чи матеріальну винагороду за здійснення фотосесій за їх участю, в тому числі й в оголеному вигляді. Надалі чоловік ґвалтував дітей, фіксуючи події на фотовідеокамеру.
Цей громадянин за попередньою змовою з третіми особами, які проживали на території іноземних держав, організував інтернет-сайт, розміщений за межами України. Там він розміщував відзняті матеріали порнографічного змісту, за що з 2005 року отримував по 1 тис. дол. щомісячно на відкритий ним рахунок в одному з банків Севастополя.

Японці створили авто, що їздить на воді
Японська компанія „Genepax” презентувала електромобіль, що замість палива використовує звичайну воду. Всього одного літра води достатньо для того, щоб машина проїхала годину зі швидкістю 80 кілометрів. Причому, що характерно, воду можна використовувати будь-як – як дощову, так і питну, і навіть морську.
– Автомобіль буде продовжувати їхати доти, поки у вас є пляшка з водою, щоб заправляти його час від часу, – сказав генеральний директор „Genepax” Кієсі Хірасава (Kіyoshі Hіrasawa). – Для поповнення енергією батарей не потрібно створювати інфраструктуру, зокрема, станції підзарядки, як для більшості сучасних електромобілів.
На цей час електромобіль компанії „Genepax”, продемонстрований в Осаці, є єдиним подібним зразком, тому він буде використаний для одержання патенту на винахід.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору