Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 26-чер, 2008, 17:099 prov 1 259
В Україні подорожчали поштові послуги
В Україні з 23 червня 2008 року набуло чинності рішення Національної комісії з питань регулювання зв’язку «Про затвердження граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку». Вказаним рішенням підвищили рівень тарифів на послуги щодо пересилки письмової кореспонденції у межах України та посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг у країни СНД в середньому на 40%.
Так, зокрема, пересилка простого листа вагою до 20 г тепер коштуватиме 1 грн., у той час як раніше вартість такої послуги складала 70 коп., пересилка замовного листа обійдеться в 9,20 грн. ( 6,5 грн.). Пересилка бандеролі вагою до 100 г після введення нових тарифів коштує 1,45 грн., (раніше – 1 грн.).

Дворічна дитина втопилася у діжці з водою
У Чернігівській області на подвір`ї у діжці з дощовою водою втопилася дворічна дитина. Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС Чернігівської ОДА, у селі Березанка Чернігівського району 22 червня стався трагічний випадок.
Дворічний хлопчик, який з батьками проживав у Чернігові, перебував у своїх дідуся та бабусі. На деякий час залишившись без нагляду дорослих, дитина впала у діжку з дощовою водою, що вкопана в землю, і захлинулась. Спроби врятувати дитину, зробивши їй штучне дихання, були безуспішними.

Мексика: на дискотеці затоптали десятьох людей
Під час поліцейського рейду в одному з нічних клубів столиці Мексики в тисняві загинули 12 осіб. Це відбулося вночі 21 червня в клубі News Divine, розташованому на північному сході міста.
Згідно з інформацією поліції Мехіко, в цьому клубі неповнолітнім продавали наркотики й алкоголь. У зв’язку з цим поліція прийшла в клуб з перевіркою. Коли варта порядку увірвалася в приміщення, виникли паніка і тиснява. Люди кинулися до запасного виходу, проте він був завалений ящиками з пивом. Крім того, прохід виявився дуже вузьким, щоб через нього могли пройти люди, які скупчилися.
Внаслідок тисняви троє поліцейських і семеро юних відвідувачів клубу, з яких двоє – неповнолітні, загинули. Травми отримали щонайменше 13 осіб.

В Аль-Каїді готували замах на будинок Бекхема
Співробітники британської розвідки розкрили змову Аль-Каїди, спрямовану проти Девіда Бекхема й інших відомих англійських футболістів. Терористи планували напад на курорт у Дубаї, де розташовані будинки спортивних зірок.
Повідомляється, що британське дипломатичне представництво в цьому місті поширило заяву, в якій туристів попереджають про високий рівень терористичної загрози. Погрози з боку Аль-Каїди на адресу британців, які живуть у ОАЕ, неодноразово з’являлися в Інтернеті. Терористи звинувачують представників Великобританії у тому, що ті наживаються на видобутку нафти на Близькому Сході.
Свій будинок у Дубаї Девід Бекхем купив у 2002 році за 800 тисяч фунтів – більше мільйона євро. Наразі його вартість оцінюється в десять разів вище.

У Полтаві подружжя харчувалося котами
Київський районний суд Полтави засудив до чотирьох місяців ув’язнення подружню пару, яка вбивала котів для вживання в їжу.
«Численні свідки й очевидці з числа сусідів стверджували, що подружжя продавало м’ясо котів до деяких торговельних точок, що реалізують пиріжки і млинчики. Однак під час розслідування ця інформація не підтвердилася. Самі «котоїди» стверджують, що з’їли близько 15 котів», — йдеться в повідомленні Центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області.
Подружню пару звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами (ст.299 Кримінального кодексу України).

В Австралії двометровий пітон виліз з унітазу
Майже двометровий пітон забрався в унітаз на десятому поверсі висотного житлового будинку в місті Дарвін на півночі Австралії. Чорноголовий пітон Пеберті утік від свого власника і подорожував по каналізаційних трубах будинку.
– Коли я побачив пітона, був дещо шокований. У нього просто не було іншого виходу. Мені довелося його помити, тому що він був мокрим і трохи смердів, — цитує інформагентство слова фахівця з вилову.
Схожий випадок трапився у США в жовтні минулого року. Тоді мешканка Нью-Йорку також знайшла у себе в туалеті двометрового пітона. Вона зайшла у вбиральню своєї квартири, щоб помити руки. Однак зробити необхідні гігієнічні процедури їй завадила змія, голова якої стирчала з унітазу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору