Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖІНКА ПОНІВЕЧИЛА ТРУП ЧОЛОВІКА

Кримінал 22-лют, 2007, 20:329 prov 1 264
Як повідомили з ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, вбивство сталося 15 лютого. Співробітники слідчо-оперативної групи Костопільського РВ УМВС, які приїхали на місце злочину, у квартирі побачили закривавлений ніж на замащеній від бруду та крові долівці, понівечений труп господаря, а п’яна господиня сиділа у повному безладу домі. Вражені побаченим правоохоронці заходилися з’ясовувати подробиці трагедії.

— Дізнатися від п’яної господині оселі, що стало причиною трагедії, було неможливим, — розповів перший заступник начальника Костопільського РВ УМВС майор міліції Сергій Рижий. – Жінка давно стоїть на обліку у нарколога. Разом з батьками під одним дахом жила ще й донька з сином, які також не гребували спиртними напоями. Існували на мізерну пенсію господарів та невелику зарплатню загиблого. Останнім часом той працював водієм в одній із державних установ. Лише 40-річна донька господарів пролила світло на обставини трагедії.

Вона того дня саме була вдома, коли між батьками, які зранку разом пиячили, зав’язалася суперечка. За її словами скільки вона себе пам’ятає вони сварилися безпричинно ледь не щодня. Не склалося родинне життя з самого початку. Не набралися розуму, маючи вже дорослого онука. І цей день не став винятковим. Остання сварка стала фатальною. Розлючена пенсіонерка в одну мить розставила усі крапки над “і”. Володимир, з яким прожила не один десяток літ, від отриманих ножових поранень помер за лічені секунди. 62-річну підозрювану нині утримують під вартою до з’ясування усіх обставин злочину. Прокуратура району щодо неї порушила кримінальну справу за ознаками злочину, який передбачено статтею 115 частиною 1 КК України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору