Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 10-лип, 2008, 15:279 prov 1 105
Гоща
4 липня у виставковому залі облдержадміністрації відбувся відбір на конкурсних умовах п’яти пілотних сільських, селищних рад Гощанського району, у яких реалізовуватимуть проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
За результатами відбору, переможцями стали Воскодавська, Бочаницька, Курозванівська, Бабинська сільські та Гощанська селищна ради.

Демидiвка
За інформацією управління агропромислового розвитку Демидівської райдержадміністрації у всіх господарствах планується зібрати 1664 га озимого ріпаку та 11460 га ранніх зернових. Зокрема, озимої пшениці — 5843га, озимого жита — 557га, озимого ячменю — 64 га, ярої пшениці — 1519 га, ячменю — 2400 га, вівса — 970 га, зернобобових — 107 га. В тому числі по агроформуваннях району планується зібрати озимого ріпаку1632 га, ранніх зернових 5857 га.
Для проведення жнив 2008 року агроформуванням району потрібно 185 тонн дизпального та 55 тонн бензину. Станом на сьогодні вже завезено 185 тонн дизпального та 19 тонн бензину.Повністю завершено ремонт та підготовку зернозбиральних комбайнів.

Дубровиця
На Дубровиччині біля дороги знайшли тіло чоловіка. Працівники ДАІ натрапили на тіло 40-річного Володимира мешканця с. Лісове на узбіччі автодороги Дубровиця – Зарічне, між селами Сварицевичі та Бродниця Дубровицького району. Причина смерті невідомого встановлюється.

Дубно
Отруїлась хімічним препаратом «Бі58» та потрапила в Дубенську районну лікарню 47річна Марія з села Берег, яка обробляла дерева, щоб захистити їх від шкідників.

Здолбунiв
6 липня в селі Здовбиця відбулася Смолоскипна хода, присвячена 100-ій річниці від дня народження Головного командира Української Повстанської Армії генерал-хорунжого Романа Шухевича та з нагоди проголошення Акту відновлення незалежності Української Держави 30 червня 1941 року.

Млинiв
Цього літа в районі функціонує 11 дитячих садочків, які відвідують 690 дітей, 5 із них – сезонні. До речі, із отих п’яти сезонних два – Бокіймівський і Малодорогостаївський по можливості планують цього року трансформувати у постійно діючі.

Острог
У середу під головуванням голови Острозької райдержадміністрації Юрія Ягодки, за участю його заступника Олександра Фризюка та керівників структурних підрозділів РДА відбулася зустріч з головами Білашівської, Бухарівської, Хорівської сільських рад, під час якої були заслухані інформації про соціально-економічний стан на підвідомчих їм територіях.
„Черговий цикл зустрічей керівництва райдержадміністрації з сільськими головами є вже традиційним. Під час них можна більш детально ознайомитись з діяльністю виконкомів сільських рад та з основними проблемними питаннями, які виникають в роботі” – зауважив голова райдержадміністрації Юрій Ягодка.
Такі зустрічі будуть відбуватися в РДА щовівторка протягом липня. Щоразу на них будуть заслуховуватись інформації трьох-чотирьох голів виконкомів сільських рад.

Радивилiв
У Радивилові продовжують ремонт міських вулиць. На центральній частині вулиці О.Невського проводиться розширення дорожнього полотна за рахунок пішохідної зони. Це робиться з метою облаштування там автомобільної стоянки. Пішохідна доріжка заново буде вимощена вздовж стоянки, їх буде розділяти «зелена» смуга.

Рокитне
6 липня 2008 року на базі стадіону „Ювілейний” у Рокитному відбулося районне свято „Сьогодні – Івана, завтра – Купала”. Під час свята відбулося квітчання Марени та Купала, пошук купальської квітки, конкурс на кращий купальський вінок, стрибки через вогнище, ворожіння на долю, розважальна програма за участю колективів аматорської народної творчості, ігри, конкурси.

Сарни
Згідно з Указом Президента України № 584/2008 про відзначення державними нагородами України за вагомий особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України голову Сарненської райдержадміністрації Петра Рухера нагородили орденом Данила Галицького.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору