Рівне:

Створення та просування сайтів

Загинув у каналізаційній ямі

Останні новини 15-лип, 2008, 19:059 prov 1 162
В обласному центрі Волині рятувальники підняли з каналізаційного отвору двох людей. На жаль, один з потерпілих уже був мертвим.
Обставини, за яких чоловіки опинилися у смертельній пастці, наразі з’ясовуються. Потерпілі потрапили у яму, глибиною близько п’яти метрів, яка була наповнена метаном. Очевидці забили на сполох тоді, коли один чоловік спустився на допомогу іншому і за якийсь час втратив свідомість. Вже тоді хтось повідомив медиків які і викликали “еменесників”.
Рятувальну операцію проводило четверо працівників. За кілька хвилин вони витягли чоловіків на поверхню, один із них вже був мертвий. Іншого потерпілого медики доправили у лікарню.
Каналізаційна яма знаходиться у межах міста, по вулиці Рівненській. За словами, Афгана Алієва, заступника директора департаменту ЖКГ Луцької міськради, там вже чотири дні проводили роботи із очищення стічної каналізації. А Валерій Кузьмич, директор підприємства „Луцькспецкомунтранс”, розповів, що працівник підприємства Іван Кухарик у каналізації виконував свою роботу. А перехожий кинувся йому допомагати. Проте врятувати його не вдалося. На жаль, від випарів газу комунальник помер.

Олеся К І Ш К А
Схожі новини
Коментарі - всього 1

MK27 22-лип, 10:15

Шановна Олеся!

У своїй статті ви переплутали імена потерпілих. Я невістка Івана Кухарика, запевняю Вас, що він у доброму здоров"ї і не є працівником "Луцькспецкомунтрансу". Загинув інший .
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору