Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 17-лип, 2008, 17:149 prov 1 165
Горіло сміттєзвалище
Майже добу чергували на сміттєзвалищі, яке горіло у Бармаках біля Рівного, рятувальники на чотирьох пожежних автоцистернах. Площа пожежі була майже 135 метрів. Пожежу загасила злива.

Звів рахунки із життям
10 липня в с.Висоцьк, Дубровицького району, покінчив життя самогубством через повішення у сусідньому безгосподарському будинку громадянин Микола, 1971 р.н.

Сказився кіт
У селі Бронники, Рівненського району, бродячий кіт забіг на подвір’я і подряпав господиню, після чого накинувся на іншого чоловіка, який його забив. Працівники ветмедицини району на місці події відібрали біоматеріал та направили в регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини, де експертизою було встановлено захворювання кота на сказ.

Смерть через собаку
11 липня близько 17:00 год. поблизу села Синів, Гощанського району, водiй автомобіля HYUNDAI Юрій 1972 р.н., житель м. Київ, який рухався в напрямку Рівного, намагаючись об’їхати собаку, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем FORD FOCUS під керуванням Едуарда, 1967 р.н., жителя м. Харків. Після зіткнення HYUNDAI SANTA FE з’їхав в кювет та перекинувся.
В результаті ДТП водій HYUNDAI SANTA FE отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, рвані рани правої кисті руки. Він госпіталізований в травматологічне відділення Гощанської ЦРЛ. Пасажир HYUNDAI SANTA FE, М. Наталія 1979 р.н., проживала у Києві, працювала заступником начальника управління Державної комісії цінних паперів і фондового ринку, від отриманих травм померла на місці події.

Жінки за кермом
13 липня близько 19:05 год. на 145 км дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, водій автомобіля АУДІ А6, Ф. Наталія, 1975 р.н., жителька Рівного, рухаючись зі сторони Луцька в напрямку Рівного в кінці підйому порушила правила обгону, виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем Форд-Фокус, під керуванням Ірини, 1980 р.н., яка рухалась в зустрічному напрямку.
В результаті ДТП пасажир автомобіля АУДІ А6, С. Іванна, 1980 р.н., жителька м.Рівне, непрацююча, отримала рвану рану лоба, перелом правої руки та госпіталізована в травматологічне відділення Рівненської ЦРЛ смт.Клевань.
Пасажир автомобіля Форд-Фокус З. Олександр, 2002 р.н., житель м.Рівне, отримав перелом правого стегна, госпіталізований в травматологічне відділення дитячої обласної лікарні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору