Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 24-лип, 2008, 13:209 prov 1 079
Володимирець
Під час рейду водоймами поліських районів області в селі Мульчиці рибінспектори затримали двох браконьєрів. Ті ловили рибу сітками, не ховаючись від односельців. Порушники нанесли державі збитків більш, ніж на 2500 гривень, які доведеться компенсувати. Окрім компенсації збитків державі, браконьєри понесуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 340 до 680 гривень кожний.

Демидiвка
17-18 липня 2008 року на базі Демидівського району відбувся обласний навчальний семінар з питань відродження сучасних форм і методів туристичної діяльності.
Програма семінару включала в себе ознайомлення гостей району з історією та культурними пам’ятками архітектури Демидівщини, яку презентувала провідний спеціаліст з питань охорони культурної спадщини відділу культури та туризму райдержадміністрації Т.Гергусь. Упродовж двох днів учасники семінару відвідали садиби с.Хрінники, господарів Н.Горайчук та В.Рижук, а також агросадибу господаря П.Чус с.Товпижин, де мали змогу взяти участь у презентації цих садиб та перейняти досвід належного прийому туристів.

Дубно
18-20 липня 2008 року в місті Дубно відбувся щорічний рок – фестиваль “Тарас Бульба”, заснований у 1991 році. За підсумками відбору на фестиваль потрапили 17 гуртів з усієї України . Два дні рок-команди змагались за перемогу, а 20 липня відбувся гала-концерт , на якому виступили переможці та гості фестивалю. Серед гостей фестивалю відомі виконавці: Серго Чантурія, Степан Чумаг та гурт “Кінг Сайз”, гурти “Анна”, “Ніагара”, “Кожному своє”, “Бастард”, “Аут Край”, “Спалені Вітрила”, “Without Limits”. Основною подією фестивалю став виступ Олега Скрипки та гурту “Воплі Відоплясова”.

Здолбунiв
У селі Глинськ домашній кіт покусав власну господарку. Жінка звернулася до лікарні та повідомила про випадок ветеринарну службу району. За два дні тварина загинула. Після проведення дослідження відібраного біоматеріалу було виявлено захворювання кота на сказ. На даний час проводиться вивчення можливих контактів хворої тварини з іншими людьми та тваринами. Підготовлено розпорядження голови Здолбунівської РДА про відкриття неблагополучного пункту та введення карантинних обмежень по сказу на території с. Глинськ.

Костопiль
Нещодавно з Аляски повернулася українська експедиція, до складу якої входило семеро осіб, серед них був і костопільчанин Юрій Кравчук. Експедиція відбувалася в рамках програми «Прапор України на семи найвищих вершинах світу», започаткованої ще в середині 90-х років, метою якої є популяризація України як держави.

Млинiв
За шість місяців цього року до лікарів звернулося 33 жителі району із ранами від укусів собак, щурів, свиней. Причому, географія осіб, які постраждали від агресії тварин, охоплює населені пункти в різних куточках району. Та чи не найчастіше страждали жителі райцентру від укусів собак. Чи то тут псів забагато, чи то, може, знервовані всілякими клопотами люди самі чіпляються до чотириногих друзів?

Острог
Найстаріша жителька Острога Ольга Константінова відзначила сторічний ювілей. З нагоди ювілею вона отримала вітання від Президента України Віктора Ющенка. У ці роки бабуся не скаржиться на долю: має ясний розум і почуття гумору. Цікавиться життям України, політикою і подіями у світі. Окрім цього, ювілярка ще і багато читає.

Рiвне
Ця історія трапилась в одному із рівненських гуртожитків. Батьки дали сину 150 гр вина, щоб не заважав їм займатися коханням. 3-річний Олег втратив свідомість. Батькам довелося просити сусідів, щоб ті викликали для малюка швидку допомогу. «Хлопчик потрапив в реанімацію. За фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною за статтею 166 Кримінального Кодексу України ми порушили кримінальну справу», — повідомив начальник управління кримінальної міліції у справах неповнолітніх обласного управління міліції Віталій Чубаєвський. Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Сарни
Власники Сарненського маслокомбінату— столичні бізнесмени — запевнили владу району, що до кінця 2008 року мають оновити підприємство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору