Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 24-лип, 2008, 15:409 prov 1 192
13 людей отруїлися на дні народженні
У Чернівецькій області для 13 осіб святкування дня народження закінчилось госпіталізацією. Люди отруїлись харчами.
Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, упродовж 20-21 липня до інфекційних відділень обласних (клінічної та дитячої) лікарень з попереднім діагнозом “харчова токсикоінфекція” госпіталізовано 13 людей, серед них 4 дитини (жителі с. Шубранець Заставнівського району).
Усі госпіталізовані святкували 19 липня день народження у приватній садибі та вживали страви домашнього приготування. Всього у святкуванні брали участь 23 людини. Чим саме потруїлися люди — не повідомляється.
Станом на 7.00 вівторка госпіталізовані перебувають у задовільному стані. Фахівцями районної СЕС в осередку захворювання проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

У ванні потонула однорічна дівчинка
В місті Жмеринці Вінницької області під час купання у ванні втопилася однорічна дівчинка. Про це повідомили у прес-службі ГУМНС України у Вінницькій області. За їх даними, трагедія сталася 19 липня близько 21.30.
Прес-служба зазначає, що під час купання у ванній кімнаті дівчинка залишилась без нагляду батьків, які потім виявили, що їх донька втопилася.

У Білорусі ловлять дивну волохату істоту
— Десятки людей бачили цю істоту — на кукурудзяному полі, в селі Красновці, біля магазина й недалеко від сіл Ковалі й Рулевичі, — пише державне інформагентство БЕЛТА з посиланням на Гродненське обласне управління МНС.
За даними агентства, один з хуторян виявив дивне створіння, коли воно крало в нього в саду незрілі яблука.
Невідома істота швидко ховається, побачивши людей, тому жоден з очевидців не зміг точно її описати. Фахівці припускають, що це мавпа, що втекла звідкись. Однак у найближчому до Ліди Гродненському зоопарку повідомляють, що всі примати перебувають на місці.

Міжнародний фестиваль ковалів відбудеться в Донецьку
У Донецьку з 19 по 21 вересня пройде десятий Міжнародний фестиваль ковальської майстерності «Парк кованих фігур — 2008».
Як повідомили в прес-службі Донецької міськради, для участі в заході запрошено більше 300 ковалів зі всієї Європи. Під час фестивалю відбудеться відкриття «Алеї Кілець», присвяченої вступу Донецька до «Кільця європейських міст-ковалів».
За інформацією прес-служби, Донецьк був прийнятий в дійсні члени «Кільця європейських міст-ковалів» 13 червня 2008 року в німецькому місті Фрізойте. Донецьку «Алею Кілець» прикрасять 10 метрових авторських кілець з різних кінців України і Росії, вінцем якої стане п`ятиметрове «Європейське кільце», над яким спільно працюватимуть гості фестивалю. Фестиваль пройде в сквері міськвиконкому, де розташований парк кованих фігур.

Вулицями Москви їздить Porsche 911, покритий чистим золотом
Зазвичай золотом покривають ексклюзивні автомобілі, призначені для різних виставок і автошоу. На вулицях Москви була помічена машина, покрита не просто позолотою, а справжніми золотими пластинами. Причому, це не виставковий екземпляр, а звичайна машина, що роз`їжджає по столиці. Золота модель – це розкішний Porsche 911 в кузові купе. Вартість базової комплектації цього авто навіть без золота в Росії становить від 3 888 000 рублів.
На оздоблення спорткара пішло не менше 20 кг чистого золота, повідомляє The Good Life.
Автомобіль, що й не дивно, має “круті” номери на бампері – 911. Крім того, машину прикрашають ажурні килимки з візерунками в тон кузова.
Власник “золотого” Porsche поки не відомий.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору