Рівне:

Створення та просування сайтів

Григорій Зарічнюк без відпочинку ловить злочинців. Голова облради Олександр Данильчук поїде „на води” у жовтні

Газета СВ 31-лип, 2008, 15:149 prov 1 364
— Не збираюся відпочивати цього літа взагалі. Я працюю протягом усього життя. Після того, як вийшов на пенсію – відпочивав лише один раз. Існує категорія людей, які люблять відпочивати, іншим – подобається працювати. Я належу саме до останніх.
Увесь в роботі і голова обласної ради Олександр Данильчук. На відміну від Григорія Зарічнюка, голова облради злочинців не ловить. Намагається примирити депутатів облради, чиї політичні пристрасті заважають працювати представницькому органу краю. Перед літнім відпочинком Олександр Данильчук надає перевагу осінньому. І не тому, що більше полюбляє золотисту пору року, а через обставини.
Як повідомила керівник прес-служби облради Світлана Стельмащук, зазвичай Олександр Данильчук їде відпочивати у жовтні на курорти Львівщини. Надає перевагу санаторіям Моршина і Трускавця, де, як відомо, лікуються тамтешніми мінеральними водами, що зажили доброї слави далеко за межами України.
Найвищі українські посадовці на відпочинок в теплі краї не кваплять. Дається взнаки заклопотаність державними справми.
Так, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк відклав свою літню відпустку. Про це повідомив прес-секретар спікера Андрій Жигулін. За його словами, Яценюк і ввесь секретаріат спікера продовжують працювати й не пішли на літні канікули.
Між тим, в понеділок пішов у відпустку Президент України Віктор Ющенко. Частину відпустки глава держави проведе у Криму з перервами на робочі зустрічі з іноземними керівниками.
Павло ДУТКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору