Рівне:

Створення та просування сайтів

На аварійно небезпечній ділянці зіткнулося два легковики

Кримінал 31-лип, 2008, 22:319 prov 1 512
У салоні авто перебували його батько, мати та онук. Рухаючись зі сторони Рівного в напрямку Луцька та обганяючи вантажний автомобіль, Олексеюс виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Ауді 4В». За кермом цього авто перебував 35-річний Юрій, житель м.Шепетівка Хмельницької області. У салоні «Ауді» з Луцька їхали 49-річний Володимир та 55-річна Тетяна – обоє жителі республіки Чехія.
Після зіткнення пасажир автомобіля «Мазда 6», вибравшись із пошкодженого авто, кинувся рятувати людей з «Ауді». Він допоміг чеху вибратися із авто, адже той почувався зле. На допомогу потерпілим зупинялися водії й інших автомобілів. Свідок, у котрого на очах сталася ця пригода, розповідає, що він рухався позаду «Ауді». І зненацька в зустрічному напрямку з-за автомобіля виїхав легковик. Обидва водії скерували свої автівки на обочину, де сталося зіткнення.
В результаті цієї пригоди водій автомобіля «Ауді 4В» та його пасажири отримали травми. Володимира із політравмою помістили до реанімаційного відділення, а Тетяну після надання медичної допомоги відпустили на амбулаторне лікування. У їхнього водія Юрія зламана права рука.
51-річна Леонора із 12-річним онуком Аойнорас потрапили до лікарні. У жінки перелом зі зміщенням лівого стегна, а в онука – струс головного мозку.
Своєї вини водій «Мазди-6» не заперечує, адже повідомив працівникам ДАІ, що їде цією дорогою вперше і про смертельні випадки, які трапляються саме на цьому відрізку автодороги, не знає. До речі, сам водій та пасажир, котрий сидів на передньому сидінні, були пристебнуті ременями безпеки, і тому у них на тілі залишилися лише кров’яні сліди від ременів.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору