Рівне:

Створення та просування сайтів

До подарунка додали перемогу

Спорт 28-сер, 2008, 12:179 prov 1 242
Тисячі березнівчан, незважаючи на похмуру погоду, завітали на оновлений стадіон, аби бути присутніми на цій непересічній події. Адже не часто у нас останнім часом відкриваються спортивні споруди. А тут місцева влада вирішила зробити подарунок до Дня Незалежності. І зроблено це було без допомоги області — з власного, районного, бюджету. Посильний внесок зробили бізнесмени та приватні підприємства Березного, які чим могли — допомогли в оновленні спортивної споруди. Стадіон „помолодшав”.
Володимир Іванов, голова Березнівської райдержадміністрації:
— Реконструкцію стадіону вдалося зробити завдяки співпраці Березнівської райдержадміністрації та Березнівської райради. Було прийняте спільне рішення — провести ремонт. На сьогодні це не дешево зробити, але ми маємо думати про майбутнє, відроджувати славні спортивні традиції району. Всі кошти, а це півтора мільйона гривень, надійшли з місцевого бюджету. Вдячні спонсорам, які допомагали.
Микола Мельник, голова Березнівської райради:
— Звичайно, є багато важливих об’єктів, які необхідно реконструювати, побудувати. Але ми спільно вирішили, що стадіон — це те, що необхідно зараз і буде потрібно завтра. З колишнього стадіону залишився каркас, частина паркану та асфальт. Все решта — нове. Лише на футбольне поле було завезено 1,5 тисячі кубів землі. Зараз стадіон може вмістити майже 4 тисячі глядачів.
Через похмуру погоду на поєдинок „Случ-Класік” прийшло значно менше чотирьох тисяч вболівальників. Спершу молоді гравці місцевої команди декласували здолбунівських ровесників (6:0). Після цього відбулося відкриття стадіону за присутності голови облдержадміністрації Віктора Матчука та голови облради Олександра Данильчука, представників місцевої влади. Присутні оплесками зустріли ветеранів березнівського „Случа”, активно підтримували виступи юних артистів. А потім на футбольне поле вийшли команди Березного та Здолбунова. Господарі активно провели поєдинок і здобули цілком заслужену і переконливу перемогу — 4:0.
Господарі зі стартового свистка й до фінального грали першим номером. Захист „Волинь-Цемента” працював на повну потужність. Проте на одинадцятій хвилині гості пропустили перший гол. Наприкінці першої половини підопічні Богдана Самардака подвоїли рахунок. Після перерви „Случ-Класік” не припиняв атакуючих дій і ще двічі зміг відзначитися. Крапку поставив чудовим ударом після розіграшу кутового. Фінальний свисток зафіксував більш ніж переконливу перемогу — 4:0.
Сергій Джигалюк, керівник ФК „Случ-Класік”:
— Я дякую гравцям за чудовий футбол, який вони продемонстрували перед глядачами. Завдання команди — поборотися за нагороди чемпіонату. У нас буде дуже напружене друге коло, але я маю надію, що команда зможе ліквідувати різницю між лідируючою трійкою і втрутитися за розподіл медалей змагань.
Результати ігор: „Хімік” — „Полісся” — 3:0 (технічна перемога господарів, юнаки — 4:3), ФК „Вельбівно” — „Ізотоп-РАЕС” — 0:2 (3:1), „ОДЕК” — „Штурм-МЕГУ”— 3:1 (0:2), „Случ-Класік” — „Волинь-Цемент” — 4:0 (6:0), „Славія” — „Сокіл” — 8:2 (1:1).
Лідери здобули чергові очки. Очолюють змагання оржівський „ОДЕК” та рівненська „Славія”, в доробку яких по 31 пункту. Сарненський „Маяк” залишився з 28 очками (гра в запасі) й посідає третє місце. На четвертому „Случ-Класік” — 23 очки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору