Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вантажівка з цукерками зіткнулася з вантажівкою з фарбами

Кримінал 28-сер, 2008, 14:119 prov 1 477
На Рівненщині  вантажівка з цукерками зіткнулася з вантажівкою з фарбами36-річний Владислав, житель міста Донецька, під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху не врахував дорожньої обстановки, при виникненні небезпеки не вжив заходів щодо зменшення швидкості аж до зупинки, внаслідок чого зіткнувся із автомобілем «ГАЗ 5312». За кермом вантажівки перебував 56-річний Петро із Квасилова. Він рухався попереду фури в попутному напрямку.
Владислав віз до Києва автомобілем «ДАФ» продукцію фірми «Світоч». Біля придорожнього кафе «Чайка» він зупинився випити чашку кави.
Владислав, водій автомобіля «ДАФ»:
– Рушив від кафе „Чайка”, їхав приблизно 60-65 кілометрів на годину у напрямку Києва, ударив „ГАЗ 53”, завантажений фарбами. Просто я його не бачив. Пропускав зустрічний автомобіль – він їхав зі світлом – і так сталося.
У своєму поясненні водій автомобіля «ГАЗ 5312» Петро каже, що він о третій годині виїхав з гаража, перевіривши технічний стан та габаритні вогні.
Петро, водій автомобіля «ГАЗ 5312»:
— Виїхав з Квасилова, тільки з гаража, проїхав, самі бачите, скільки, виключив передачу, вимкнув аварійку, машина котилася, бачу, ззаду доганяє – і ось результат.
У цій дорожньо-транспортній пригоді став свідком водій, котрий їхав поруч із цими вантажівками. Владислав з Віктором так і не зрозуміли, чому водій «ГАЗона» зупинявся посеред траси.
Віктор, свідок ДТП:
– Я бачив як відбулося зіткнення. Коли у водія запитали, чому він тут зупинився, він відповів, що де захотів, там і зупинився.
Після зіткнення автомобіль «ГАЗ» перекинувся у кюветі, а водій дивом залишився неушкодженим, адже від вантажівки мало що залишилося… Водій автомобіля «ДАФ» отримав подряпини обличчя, та від надання медичної допомоги, лікарі якої прибули на місце аварії, відмовився. Майже до обіду наступного дня родичі Петра звільняли дорогу від розкиданих банок фарби.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору