Рівне:

Створення та просування сайтів

Місто енергетиків залишається кузнею кадрів

Актуально 28-кві, 2005, 14:229 prov 1 675
Представники Кузнецовського міськвиконкому Р.Омельчук, В.Веремчук, С.Арістова у свій час впевнено зайняли крісла в області: чоловіки – в держадміністрації, а С.Арістова очолила Територіальне управління судової адміністрації в Рівненській області. З того ж виконкому пан З. Гаюк, не зупиняючись у провінційному Рівному, купив квиток до Києва, де обійняв нову посаду.
Представники Кузнецовської міліції теж без проблем здобували посади в обласному центрі, зокрема пани П.Гарват, М.Ведлярський, Б.Бородій. А М.Чабарай, наскільки відомо, був навіть куратором області від Міністерства внутрішніх справ. Пан Шапірко після Кузнецовська перебував на посаді начальника обласного управління внутрішніх справ Миколаївської області, зараз працює начальником служби охорони в одній з приватних фірм.
Робота у Володимирецькій об’єднаній податковій інспекції, центральний офіс якої у Кузнецовську, допомогла заступнику цієї служби Л.Куц зайняти аналогічну посаду у Рівному.
М.Нечипорчук, який очолював Кузнецовський центр електрозв’язку, нині заступник директора Рівненської філії ВАТ “Укртелеком” з технічних питань.
Ідея торгового дому “Рівненщина” не могла бути реалізована без участі В.Карячкіна, колишнього директора фірми побутових послуг “Україна”.
Досвід будівництва і монтажу енергоблоків дозволив президенту ЗАТ “УБ РАЕС” В.Огородніку завоювати столицю. А його попередник І.Смоктій, в свій час здобув непогану посаду у Москві. Колишній голова профкому Управління будівництва РАЕС С.Кондрюк нині в столиці і далі продовжує захищати інтереси трудящих в доволі складній за назвою структурі.
В.Коровкін після беззмінного 29-річного керування Рівненською АЕС став віце-президентом НАЕК “Енергоатом”. А заступник головного інженера РАЕС з питань радіаційної безпеки М.Панащенко очолив Хмельницьку АЕС. Отож, за сусідів ми тепер спокійні. Д.Соколов із Рівненської АЕС нині працює головним інженером на Південно-Українській АЕС.
Не пасуть задніх і наші юристи. Пан В.Сачук – суддя Апеляційного суду в Рівненські області, В.Теперик працював після Кузнецовська прокурором Рівненського району, згодом в апараті обласної прокуратури, нині на заслуженому відпочинку. О.Зуйков працює в апараті обласної прокуратури. Ю.Мельник, який пропрацював у Кузнецовську 10 років, на сьогодні суддя Рівненського міського суду. А.Радчук, яка розпочинала свою кар’єру секретарем судового засідання в Кузнецовському міському суді, нині працює суддею одного із районних судів Києва. Г.Барабаш, який працював у юридичному відділі станції, деякий час очолював юридичний департамент НАЕК “Енергоатом”, а нині є директором адвокатської контори “Норми і технології” в Києві.
Спеціалісти своєї справи в галузі медицини теж часто обирають обласний центр, зокрема, в діагностичному центрі тривалий час практикує кузнецовець С.Герасимчук. Повернулося до медичної практики і подружжя Веремчуків, але вже в Рівному.
Не зашкодить для кар’єри робота в Кузнецовському відділенні СБУ. Окремі представники цієї служби (прізвищ з відомих мотивів не називаємо) перейшли у Рівне, а один з молодих працівників одразу був помічений у столиці.
Останніми з честю залишили Кузнецовськ міський голова С.Жданюк і начальник міськрайонної екологічної інспекції О.Бобрик. Першого затверджено на посаді заступника голови Рівненської облдержадміністрації, а другого – на посаді голови Володимирецької райдержадміністрації.
Андрій Басараба,
Кузнецовськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору