Рівне:

Створення та просування сайтів

Відчули подих смерті

Новини регіону 19-травня, 2005, 11:449 prov 1 135
– За вказаною адресою, – повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Микола Прокопчук, – негайно виїхали чергові караули пожежних частин обласного центру. Прибувши до місця виклику, рятувальники побачили сильне задимлення сходових маршів будинку. А перелякані люди, які були відрізані від виходу, виглядали майже з кожного вікна і благали про допомогу. Діяти рятувальникам треба було миттєво, адже чадний газ є досить небезпечним для людини – достатньо двох-трьох подихів, щоб втратити свідомість. Перед тим, як вивести людей на подвір’я, рятувальники надягали їм резервні протигази.
Але, як то кажуть, біда одна не ходить. Під час огляду однієї з квартир на першому поверсі, в якій проводилися ремонтні, в тому числі електрозварювальні роботи, пожежники виявили у ванній кімнаті труп молодого чоловіка. За попередніми висновками експертів, людина загинула ще до пожежі від ураження електричним струмом.
Друга частина бійців служби порятунку проводила евакуацію мешканців будинку за допомогою пожежних драбин. Загалом, уся рятувальна операція, під час якої з цупких лап смерті було врятовано 7 чоловік, зайняла не більше 20 хвилин.
Наразі всі обставини цієї пригоди встановлює слідчо-оперативна група УМВС спільно з фахівцями міського відділу МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору