Рівне:

Створення та просування сайтів

П’ять пожеж за добу

Кримінал 11-вер, 2008, 15:579 prov 1 042
П’ять пожеж за добу

За оперативними даними, в ніч з 8 на 9 вересня внаслідок несприятливих погодних умов (сильного вітру та дощу) на території області сталося відключення електромереж у Рівненському районі 1 ЛЕП, 2 населених пункти, 3 ТП та у Сарненському районі 1 ЛЕП, 7 населених пунктів, 48 трансформаторних підстанцій.
В оперативно-диспетчерську службу Головного управління МНС надійшло повідомлення про п’ять випадків пожеж, одна з яких закінчилася трагічно для жителя Млинівського району с. Пугачівка. Пан Василь, 1959 р.н., через куріння в нетверезому стані спричинив пожежу, в результаті якої і загинув. Вогнем також було знищено диван та речі домашнього вжитку. До прибуття рятувальників пожежу ліквідували. Ще пожежа сталася в с. Арчишин Млинівського району, внаслідок попадання грозового розряду в господарчу будівлю. Вогонь перекинувся на сіно та 2 мотоцикли „Мінськ”, внаслідок чого 7 тонн грубих кормів та мотоцикли знищено. Пожежа була ліквідована одним відділенням ДПО МНС.
Третя пожежа сталася через несправність пічного опалення. У пана Володимира, жителя с. Мульчиці Володимирецького району, вогонь знищив покриття та перекриття житлового будинку.
Враховуючи те, що з настанням осінньо-зимового періоду в сільській місцевості більшість буде зігріватися за допомогою печей, ГУ МНС просить звернути увагу на їх справність. Лихо може статись будь-якої миті, пам’ятайте це і будьте уважними. Не залишайте без нагляду полум’я.
Алла Скомаровська,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору