Рівне:

Створення та просування сайтів

КВЕСТ по-РІВНЕНСЬКИ

Останні новини 20-вер, 2008, 20:089 prov 1 005
Щороку вищі навчальні заклади міста Рівного набирають до своїх лав тисячі студентів з різних міст, районних центрі та сіл. Більша половина з них не досить добре, або зовсім погано знає наше місто. З метою адаптації немісцевої молоді РММГО «Фундація Регіональних Ініціатив» розробила новий проект «КВЕСТ по-рівненськи».
«КВЕСТ по Рівненськи» стартуватиме 24 вересня 2008 року. Участь у грі є абсолютно безкоштовною. Кількість учасників у команді необмежена. Гра повністю пішохідна, і буде тривати не більше 7 годин. Запрошуються усі любителі міського екстріму та ті студенти, які бажають спробувати себе у квесті. А записатись на гру можна у Молодіжному центрі, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Соборна 14а.
Мета даного проекту в ігровій формі ознайомити студентів, що погано орієнтуються на вулицях міста з розташуванням установ, закладів культури, харчування спортивних шкіл, Інтернет-клубів, бібліотек, медичних та лікувальних закладів, вокзалів; навчити їх орієнтуватись по місту за допомогою карти, спонукати їх звертатись за допомогою до перехожих, коли в них виникають труднощі, стимулювати в студентах командний дух і співпрацю в невеликих групах.
Завдяки своїй участі у квесті рівненські студенти матимуть змогу всього за 7 годин в ігровій формі ознайомитись з усіма важливими для студентства місцями міста, та ще й отримати призи та подарунки за свою участь.
Захід висвітлюватиметься на Молодіжному порталі Рівного www.molod.rv.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору