Рівне:

Створення та просування сайтів

Суд виправдав. Батьки загиблої — ні

Актуально 04-січ, 2007, 13:099 prov 1 094
Нагадаємо, що в квітні 2005 року в Здолбунові знайшли мертвою місцеву жительку Олену Демко. 25-річна дівчина разом із батьками проживала в Польщі. За словами підсудного, Олена дала йому ключі від квартири, щоб він наглядав за помешканням та платив за комунальні послуги. Перед Паскою дівчина вирішила навідатися в рідні місця. А через декілька днів батькам сповістили, що їхню дочку знайшли мертвою. Експерти встановили, що дівчина померла від серцевої недостатності.
За словами адвоката підсудного, в крові загиблої знайшли отруйну речовину Каліпсол, яка стала причиною серцевої недостатності.
Хоча батько загиблої Роман Демко стверджує, що донька була фізично здоровою, займалася плаванням, бігом. Пан Роман вважає, що діагноз сфальсифікований.
Підозрюваних у смерті довго не було. Та невдовзі до міліції із зізнанням прийшов Валентин Петрук. Той самий, який жив у квартирі Олени і який нібито знайшов її труп. Однак він стверджував, що не вбивав дівчину, тільки вивіз із квартири її тіло, щоб підозра не впала на нього, як раніше неодноразово судимого.
Замість того, щоб зателефонувати до міліції і сповістити про загибель знайомої, він загорнув тіло дівчини в ковдру і скинув з п’ятого поверху, а потім вивіз труп на звалище. Слідчі у цю версію повірили. Адвокати сім’ї загиблої – ні.
Петрук зізнався тільки в одному: коли виходив із квартири, викрав паспорт Олени, в якому були гроші. І всі повірили сказаному підсудним. Та батьки вважають інакше. Вони стверджують, що Петрук із друзями влаштували дочці справжню катівню.
Судили Петрука в Здолбунові. Батьки загиблої приїхали із Польщі, щоб почути вирок. Та були вражені рішенням суду: Петрука позбавили волі терміном на два роки. І він незабаром готується вийти на волю, тому що більшу частину терміну ув’язнення він вже відбув…
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору