Рівне:

Створення та просування сайтів

Cмерть на дорозі

Останні новини 24-вер, 2008, 15:319 Lobanovskiy 1 474
Смерть людини в дорожньо-транспортній пригоді, що сталася близько шістнадцятої години на 136-му кілометрі автодороги Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Любомирка Рівненського району, - результат грубого порушення Правил дорожнього руху.
Водій автомобіля AUDI 200 мешканець Львова 23-річний Євген разом з товаришем 23-річним Львів`янином Максимом їхали автодорогою у напрямку Костополя. Під час виконання обгону Євген не переконався в тому, що маневр буде безпечним для інших учасників руху. Натиснувши на педаль акселератора - прибавив швидкість. За мить на зустрічній смузі сталося фатальне зіткнення з ВАЗівкою першої моделі, котрою керував Рів нянин 33-річний Михайло.
Зіткнення двох автомобілів призвело до миттєвої загибелі водія ВАЗу, Рівнянина Михайла.
Щодо водія та пасажира AUDI 200, то з місця ДТП їх забрала карета швидкої медичної допомоги та доставила до травматологічного відділення Рівненської обласної лікарні.
Водій автомобіля AUDI 200, отримав тілесні ушкодження у вигляді: закритої черепно - мозкової травми, закритої травми грудної клітки, перелому ребер. У пасажира AUDI, К. Максима - закрита черепно – мозкова травма, забій грудної клітки.
За фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди ведеться слідство, яке об`єктивно встановить причини ДТП. Дорога не пробачає ні самовпевненості ні легковажності, цього разу ціною стало людське життя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору