Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятівники діставали з підвалу коня

Кримінал 03-жов, 2008, 10:209 prov 1 029
Поблизу села Мокре Дубенського району (Рівненська область) у підвал будівлі провалився кінь. Допомагати у вирішенні нестандартної ситуації довелося бійцям служби порятунку. Про це повідомив старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Як розповіла власниця тварини, їхала вона у справах на підводі, аж раптом кінь миттєво зник на рівному місці у густих зарослях поля. Жінка за хвилину помітила його у двохметровому погребі. Діаметр ями сягав близько одного метра, тому тварині довелося стояти у повний зріст на задніх копитах, вибратися самотужки із такої халепи „потерпілий”, на жаль, не міг. Зважаючи на усю скрутність ситуації, власниця з мобільного телефону негайно звернулася за допомогою до працівників пожежно-рятувальної служби м. Дубно.
За словами командира відділення СДПЧ-13 Богдана Остапчука, уся рятувальна операція зайняла майже три години. Перше, що було зроблено - розібрано стіну підвалу та викопано траншею, далі коня обв’язали рятувальними мотузками та поступово витягнули з ями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору