Рівне:

Створення та просування сайтів

РЯТУВАЛЬНИКИ МНС ДОСТАВИЛИ НА РІВНЕНЩИНУ ЗАГИБЛИХ У ДТП НА ТЕРИТОРІЇ РОСІЇ

Кримінал 03-жов, 2008, 13:109 prov 1 085
РЯТУВАЛЬНИКИ МНС ДОСТАВИЛИ НА РІВНЕНЩИНУ   ЗАГИБЛИХ У ДТП НА ТЕРИТОРІЇ РОСІЇ

24 вересня 2008 року о 03:38 на території Російської Федерації в Малоярославському районі Калузької області на автодорозі біля села Міхеєво сталося зіткнення мікроавтобуса „Мерседес” із вантажним автомобілем „Форд”, що стояв на узбіччі.
В результаті ДТП загинуло дев’ять громадян України, які перебували у мікроавтобусі (всі мешканці Рівненської області): вісім осіб у віці від 18 до 49 років, мешканці Дубровицького району, та одна жінка 1962 р.н., що проживала у Здолбунівському районі. Ще один пасажир „Мерседеса” Юрій, 1979 р.н., мешканець Дубровицького району у тяжкому стані був госпіталізований у Малоярославську районну лікарню.
Для оперативної доставки тіл загиблих у автокатастрофі наших співвітчизників до місця проживання було залучено майже 20 рятувальників МНС та 7 одиниць спецтехіки. Упродовж всього шляху Україною померлих супроводжували рідні та близькі, з якими поруч постійно знаходилися медики та психологи МНС.
28 вересня спецколона у супроводі співробітників ГУ МНС у Рівненській області прибула до місця призначення. Тіла всіх загиблих було доставлено по домівках для ритуального прощання. Того ж дня всі загиблі у страшній ДТП були поховані.
Віктор КОЗАК,
помічник начальника
ГУ МНС у
Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору