Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-жов, 2008, 14:499 prov 1 299
Претенденти на медалі чемпіонату області в першій лізі у дев’ятнадцятому турі сумлінно взяли свої прогнозовані три очки. Найбільш драматичним був матч у Радивилові, в якому господарі поступилися “Маяку”, пропустивши гол на останніх секундах поєдинку.
Результати ігор: “ОДЕК” — “Водник” — 4:1 (+:-), “Случ-Класік” — ФК “Вельбівно” — 3:1 (2:1), “Славія” — “Хімік” — 4:1, “Сокіл” — “Маяк” — 0:1 (3:1), “Волинь-Цемент” — “Ізотоп-РАЕС” — 7:1 (2:5), “Штурм-МЕГУ” — “Ізотоп-РАЕС” — 1:2 (3:0). Лідирує у чемпіонаті “ОДЕК“ — 44 пункти, на три менше в сарненського “Маяка”. 39 пунктів у “Случа-Класік” та 38 у — “Славії”.

***
На всіх парах мчить до вищої ліги лідер першості області з футболу у першій лізі ФК “АМАКО-Гоща” — 49 пунктів. Ось і в черговому турі претенденти на підвищення у класі не залишили супернику жодного шансу, розгромивши вдома костопільський “Горизонт” — 4:0. Результати ігор: ФК “Квасилів” — ДПА-“Сатурн” — 1:1, “Високовольтник” — “Фіалка” — 0:0, ФК “Смига” — “Спартак” — 3:0, “РОКО” — “Верес-2” — 3:0, “Енергія” — “Горинь” — 7:1.
***
Відбулися перші матчі півфіналів чемпіонату області з футболу серед ветеранів: рівненський “Авангард-ПАС” — кузнецовський “Ізотоп-РАЕС” — 0:0, здолбунівський “Автоленд” — сарненський “Маяк” — 1:0. Повторні поєдинки відбудуться 11 жовтня.

***
Відбулися поєдинки 1/4 фіналу Кубка України з бейсболу. Рівненська команда „Західний вогонь” на цій стадії у суботу та неділю зустрілася зі срібним призером чемпіонату України у вищій лізі дивізіону „А” сімферопольським „ТНУ”. У наступне коло мала вийти команда, яка здобуде дві перемоги. В нашій парі нею стали студенти з Сімферополя. Господарі змогли гідно чинити опір лише у першому матчі — 4:5. В наступному гості були на голову сильніші — 15:1, і пройшли далі. Результати решти ігор: „Скіфи” (Сімферополь) — КНТУ (Кіровоград) — 0:23 та 0:16, „Ворони” (Суми) — КВІНТ (Тирасполь) — 8:12 та 4:9, АТМА (Київ) — „Діамант” (Кіровоград) — 1:16 та 1:15.

***
В Ялті відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед учнів спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву та дитячо-юнацьких спортивних шкіл областей, в яких успішно виступили юні спортсмени області. Зокрема, вихованці обласної дитячо-юнацької cпортивної школи (ОДЮСШ) Олена Колесниченко (тренер Вадим Подолянко) виборола друге місце у бігу на 100 м з бар’єрами, а у “шведській” естафеті 100+200+300+400 м команда у складі Олександра Журика, Сергія Ковальчука, Романа Лук’янчука, Сергія Хряпіна (тренери Борис Чулаєвський та Олег Машаненков) виборола третє місце; учні Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю посіли треті місця: Дмитро Сірук (тренери Петро та Віктор Дітлашки) у бігу на 2000 м з перешкодами та Олександр Ничипорук (тренери Степан Янчук та Світлана Кожарко) у метанні списа. Оксана Шнайдер (тренер Тетяна Зінчук) з Костополя виборола друге місце у бігу на 1500 м та третє місце на 800 м. В командному заліку спортсмени ОДЮСШ посіли четверте місце серед 50 команд-учасниць, а збірна команда Рівненської області — одинадцяте серед 26 команд України.
***
В Ужгороді пройшли традиційні міжнародні легкоатлетичні змагання Кубку СК „Ужгород”. Вдало на турнірі виступили і рівненські спортсмени. Мар’яна Грабовська встановила новий рекорд змагань на дистанції 800 м, а Олена Колісниченко не лише виграла біг на 400 м, але й була визнана найкращою спортсменкою змагань. Дмитро Каліш переміг на дистанції 400 м, на цій же дистанції Сергій Слободенюк став третім. На дистанції 200 метрів Алла Тацій посіла друге місце, а Анастасія Грицюта — третє.

***
Юнацька команда рівненської ОДЮСШ з волейболу взяла участь у турнірі, присвяченому 1115 річниці Ужгорода. За перемогу в змаганнях боролися команди західного регіону (Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської і Вінницької областей) –загалом 13 команд юнаків 1993-1994 р.н. У складі рівненської виступали вихованці ОДЮСШ 1993-1996 років народження. Турнір тривав три дні, але з об’єктивних причин наші хлопці зіграли всі свої матчі лише за два. Так, у суботу рівнянам довелося зіграти аж п’ять матчів. Посівши у групі четверту сходинку, рівняни в боротьбі за 7-8 перемогли своїх суперників і вибороли сьоме місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору