Рівне:

Створення та просування сайтів

Дармова рибка не пройшла

Кримінал 02-чер, 2005, 15:589 prov 1 068
У ході проведення операції “Зброя” працівники міліції у господарстві 35-річного мешканця села Привітівка Зарічненського району знайшли та вилучили шість півторалітрових поліетиленових пляшок, наповнених вибуховою речовиною, – повідомили із ЦЗГ УМВС України в Рівненській області.
Чоловік налагодив власне виробництво, щоб займатися браконьєрством на водоймах. Як стверджують фахівці науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, які розрядили вибухові пристрої та привели їх у безпечний стан, такий вибух має велику силу і в основному знищує більшу частину риби. Лише одиниці якої з’являються на поверхні. Проте легка нажива вабить варварів саме до таких дій.
У той час перша частина статті 263 Кримінального кодексу України говорить, що “носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору