Рівне:

Створення та просування сайтів

Перегони закінчилися успішно

Кримінал 02-чер, 2005, 16:019 prov 907
– В суботу я приїхав в обідню пору на базар. Припаркував своє авто на стоянці на вулиці Сагайдачного і пішов за покупками, – розповідає одесит Іван М. - Повернувшись за деякий час, “Фольксвагена” вже не побачив. Повідомивши про це міліцію, я не знаходив собі місця, адже машина 2002 року випуску і коштує немалі гроші.
Негайно передавши орієнтування на всі пости ДАІ, розпочалися пошуки автомобіля “Фольксваген-Пассат” синього кольору.
– Повертаючись пізно ввечері додому та проїжджаючи село Новоукраїнка Рівненського району, я помітив, як на великій швидкості нас обігнав “Фольксваген-Пассат” темного кольору без номерних знаків, схожий на автомобіль, який угнали, – розповідає старший інспектор взводу супроводу ВДАІ УМВС Олександр Ємельянов. - Передавши інформацію у чергову частину, ми з товаришем почали переслідувати це авто,- продовжує Олександр, – та “Фольксваген” ще швидше почав віддалятися від нас.
Наряд Рівненської ОР ДПС ДАІ, який ніс службу неподалік того населеного пункту, чимдуж направився на перехрестя доріг у село Великий Житин. На вимогу зупинитися водій-утікач не відреагував, а далі продовжував свій рух у напрямку Рівного. “Політавши” вулицями обласного центру – Льонокомбінатівською, Шухевича, Будівельників, – водій, зрозумів, що відірватися не зможе і залишив авто біля центрального входу льонокомбінату, а сам втік у житловий сектор у напрямку вулиці Будівельників. Наздогнати правопорушника не вдалося. Викликавши на місце події слідчо-оперативну групу, експерти почали знімати відбитки пальців. Як невідомі проникли в салон автомобіля, встановить слідство. Викрадача поки що затримати не вдалося,
Старший інспектор з пропаганди Рівненської ОР ДПС ДАІ УМВС
Інна БЕРЕЗОВСЬКА
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору