Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 24-жов, 2008, 11:199 prov 1 220
Киянка балотується у депутати Конгресу США
Вперше в історії США почесне місце у Палаті представників Конгресу може обійняти українка.
Республіканка Марина Кац – уродженка Києва. “Я приїхала до Америки як законний емігрант з України у 1979 році, майже без грошей, з нульовим знанням англійської мови. А сьогодні я – ділова жінка, громадянка фантастичної країни”, - говорить про себе Кац.
Її родина залишила Київ, коли дівчині було 17 років. Наразі за плечима 47-річної соратниці головного претендента на посаду президента США Джона Маккейна – ступінь магістра права та власна юридична фірма.
Екс-киянка входить до ТОП-50 ділових жінок Пенсільванії. Вона має гарні шанси на перемогу. В її виборчому окрузі – частині Філадельфії з передмістям – мешкає близько 125 тисяч вихідців з колишнього СРСР.

Мешканка Берліна народила шістьох близнят
Пацієнтка берлінської клініки „Шаріте” народила шістьох близнят: чотирьох дівчаток і двох хлопчиків. Про це повідомив журналістам директор „Шаріте” Ульріх Фрай. За його словами жінка, ім`я якої не повідомляється, і всі шестеро новонароджених знаходяться в задовільному стані. Вага близнят, що з`явилися на світ на 27-му тижні вагітності, складає від 800 до 900 грамів.
Глава „Шаріте” відзначив також, що причиною багатоплідної вагітності став прийом гормональних препаратів при лікуванні безпліддя.
Попередній випадок народження шестерні в Німеччині був зафіксований в Мюнхені в 1986 році. Тоді лікарям не вдалося зберегти життя матері і одного з новонароджених немовлят.
Згідно зі статистикою, вірогідність народження шестерні становить один шанс на 4,4 – 4,7 мільйона пологів.

На Ямайці вкрали пляж
Поліція Ямайки шукає викрадачів пляжу, які примудрилися без зайвого галасу вивезти чистий пісок з прибережної смуги завдовжки 400 м. Пляж Корал Спрінгс площею в півгектара повинен був стати частиною курортного комплексу, вартістю $108 млн. Тепер будівництво в підвішеному стані — поліція третій місяць не може знайти злодія. Як і пояснити, як можна було непомітно вкрасти 500 вантажівок піску.
Ямайська поліція підозрює, що за зухвалою крадіжкою стоять місцеві туристичні компанії: пісок на Ямайці — один з найцінніших активів. Зараз поліція порівнює зразки піску з пляжу Корал Спрінгс зі зразками, взятими на решті пляжів острова.

Фінансова криза розорила британську королеву
Більше третини свого інвестиційного капіталу, 37 млн. фунтів стерлінгів (70 млн. доларів) втратила в результаті нинішньої фінансової кризи британська королева Єлизавета II.
Ця сума складає третю частину її власних грошей, вкладених в акції банків, компаній та інші цінні папери. Загальна сума інвестиційного капіталу Єлизавети II складала у середині 2008 року 100 млн. фунтів стерлінгів. Інша частина королівської власності - багатство у вигляді картин і нерухомості - поки не постраждала.
Минулого тижня уряд Великої Британії фактично націоналізував банк, в якому королева має практично всі свої рахунки, - знаменитий англійський “Кутс”, що входить до фінансової групи Royal Bank of Scotland (RBS). На початку нинішнього місяця через кризу ця група опинилася на межі банкрутства.
Щоб скоротити нинішні втрати, Єлизавета, як передають ЗМІ, відкрила для публічного доступу внутрішній сад Букингемського палацу. Ціна квитка складає 20 фунтів стерлінгів.

У Казахстані потрапив у аварію вертоліт
У Жамбильській області Казахстану в ущелині Жанак потрапив у аварію вертоліт Eurocopter EC 130B4, зіткнувшись зі схилом гори.
Як повідомило у вівторок, 21 жовтня, МНС Казахстану, у результаті аварії пілот вертольота, громадянин РФ, помер на місці події, пасажира - громадянина Киргизії - після надання медичної допомоги відпустили додому.
Вертоліт, за даними МНС, що належить АТ Sky Servіce, виконував маршрут село Кордай - Балхаш. Аварія сталася через сильний туман.

Мобілки викликають алергію
У Великій Британії оприлюднили дослідження, за даними якого в людей, що користуються мобільними телефонами упродовж тривалого часу, можуть розвинутися різноманітні алергічні реакції, наприклад, шкірний висип.
За даними Британської асоціації дерматологів (BAD), висип на щоці або на мочці вуха може виникнути через нікель, що міститься в деяких мобільних телефонах. За повідомленням BAD, лікарі та громадськість повинні знати про ризик. Люди, організм яких негативно реагує на нікель, мають найбільшу уразливість.
Повідомлення про декілька подібних випадків алергії були опубліковані в медичних журналах “Journal of Investigative Dermatology” та “The British Journal of Dermatology”. Лікарі вирішили дослідити 22 популярні моделі мобільних телефонів від 8-ми різних виробників. Нікель був виявлений в десяти з них.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору