Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська влада закликає рівнян погасити борги за тепло

Останні новини 27-жов, 2008, 09:379 prov 1 217
У Рівному, як і по всій Україні, ще не запущені котельні і нема тепла у наших оселях.
Міська влада зробила все можливе для вчасного початку опалювального сезону: вже давно системи наповнені водою, а котельні технічно готові до запуску.
Однак, в зв’язку з величезною заборгованістю мешканців Рівного за спожите тепло, сьогодні ця цифра складає 30 мільйонів гривень, перед нами стоїть реальна загроза залишитися в холодних квартирах.
Для погашення заборгованості за газ перед НАК «Нафтогаз України» ми виділили 5 мільйонів гривень з міського бюджету та практично вирішили питання отримання кредиту в розмірі 15 мільйонів гривень під заставу майна громади.
Ми сподіваємось, що газ нам дадуть.
Але наскільки його вистачить? На тиждень, два, три? Адже умова передоплати «ставить нас на коліна» навіть при стовідсотковій оплаті вартості отриманого газу.
Ми всі повинні усвідомити, що тепло – це продукт, і за нього треба платити, як і за хліб в магазині.
Ми дякуємо тим, хто платить за тепло.
Апелюючи до свідомісті, відповідальності і розуміння важливості проблеми, звертаємось до боржників з проханням терміново розрахуватися за спожите тепло і надалі систематично оплачувати отримані послуги, — йдеться у зверненні в.о міського голови Юрія Торгуна. Про це повідомили з інформаційно-аналітичног відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Холодна 27-жов, 11:28

Мали би Ви совість ! до людей звертатися вони надумали . Щож сталося з грошима ( не маленькими ) які люди платять за послуги ? Де ці гроші ?
Ви сподіваетесь люди не знають на що вони витрачаються ?
Моя би воля - закрила би вас усіх, тих хто зараз знаходиться при міській і обласній владі, ті хто скоро почне перегризати глотку один одному перед виборами , і зачинила би в льоху темному і холодному на тиждня два. Ви би зразу там вирішили хто і що кому винен, де поділися гроші і як їх знайти.

Не пробачать вам не люди, чиї діти хворіють від початку холодів, ні Господь !
Відригнеться вам " усе те добре " що ви при владі наробили!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору