Рівне:

Створення та просування сайтів

Смерть на дорогах

Кримінал 30-жов, 2008, 14:359 prov 1 499
Смерть на дорогах


Біля автозаправки в с. Вересневе Рівненського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій мікроавтобуса CITROEN JUMPER, двадцятисемирічний рівнянин Костянтин, рухався зі сторони м. Дубно у напрямку обласного центру. Біля рівненського аеропорту раптово перед автомобілем на дорозі з`явився пішохід. Екстренне гальмування, і за мить – удар. Людину відкинуло на декілька метрів. Швидка допомога, що приїхала на місце пригоди, констатувала смерть 45-літнього жителя с. Вересневе Володимира.
За правилами дорожнього руху, у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, що рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Для цього необхідно використовувати світловідбиваючі стрічки, флікери, ліхтарики.
На 348 км а/д Київ-Чоп, неподалік с. Грушвиця Рівненського району, 40-річний водій автомобіля SKODA OCTAVIA A5, громадянин Республіки Польща Борис Анджей, працівник фірми ППВ “АРАЙ” ООО м. Конті Вроцлавського воєводства, рухаючись зі сторони Києва в напрямку Львова, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив з’їзд автомобіля в кювет та його перекидання. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій а/м SKODA OCTAVIA A5 загинув на місці пригоди.
Не виключено, що водій з 14-річним досвідом керування заснув за кермом свого авто.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору