Рівне:

Створення та просування сайтів

Столиця поки не під силу

Спорт 06-лис, 2008, 11:429 prov 1 022
Столиця поки не під силу


У черговому турі чемпіонату України з баскетболу у суперлізі рівненський БК-93 “Пульсар” зустрічався на виїзді із БК ”Київ”. Попри значне підсилення команди, рівнянам складно на рівних змагатися з одним Із лідерів українського баскетболу. Проте підопічні Михайла Переверзія намагалися зробити перемогу. На жаль, на сьогодні це нереально — 53:73 (13:19, 15:21, 11:19, 14:14). Тим більш у Києві.
Господарі впевнено контролювали хід матчу. Шансів гостям кияни не дали жодного. Та й судді не залишалися простими статистами. Вже на початку гри вони “знайшли” два фоли у лідера БК-93 “Пульсар” Далібора Дяпи. Такий розклад явно вивів сербського легіонера з себе — гра в нього не пішла. А він є лідером команди і міг у відповідальний момент взяти гру на себе. Столичні спортсмени помаленьку відривалися, і перед заключною десятихвилинкою різниця досягла двадцяти пунктів. У четвертій чверті суперники розійшлися миром (14:14), що дозволило БК “Київ” здобути чергову перемогу (73:53) і, разом із маріупольським “Азовмашем”, продовжити очолювати турнірну таблицю суперліги. Обидві команди йдуть без втрат і мають у своєму доробку по десять очок. По сім відразу у чотирьох колективів: “Хіміка”, БК-93 “Пульсар”, БК “Донецьк” та “Сумихімпрома”. По шість у БК “Миколаїв” та БК “Полтава”.
Найрезультативнішими у господарів були Манучар Маркоішвілі — 18 пунктів, та Брент Райт — 13, а у гостей відзначилися: Дмитро Брянцев — 13, Ілля Шемосюк — 11, Андрій Артимович — 9, Далібор Дяпа — 7, Володимир Бєлов — 6, Дмитро Дятловський — 3, Олександр Захожий та Анатолій Дубнюк — по 2. Дублери БК-93 „Пульсар” також поступилися — 70:99.
Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— Ми дуже серйозно настроювалися на гру із БК “Київ”. Хоч це у багатьох викликає посмішку, але ми хотіли добитися позитивного результату в столиці. Видно, дуже бажали — було помітно, що хлопці “перегоріли”. Всі, хто виходив на майданчик, допускали непотрібні помилки. “Загубилися” на майданчику Далібор Дяпа, Анатолій Дубнюк, Дмитро Дятловський. По великому рахунку можна виділити гру Іллі Шемосюка та Дмитра Брянцева.
Окремо хочеться подякувати групі рівненських вболівальників, які приїхали до Києва й активно нас підтримували. Велике спасибі від гравців та керівництва команди.
Результати решти ігор: ”Сумихімпром” — ”Азовмаш” — 68:90 (дублери 81:83), ”Миколаїв” — ”Хімік” — 97:93 (88:95), БК ”Донецьк” — БК ”Полтава” — 80:85 (95:89).
Свій наступний поєдинок БК-93 “Пульсар” зіграє вдома 8 листопада проти БК “Донецьк”. Матч між дублерами розпочнеться о 15 годині, а основні команди вийдуть на майданчик о 18 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору