Рівне:

Створення та просування сайтів

Лихий поплутав голову сільради

Кримінал 06-лис, 2008, 11:499 prov 993
Лихий поплутав голову сільради


Днями успішно завершилося розслідування у справі, порушеній у вересні нинішнього року стосовно голови однієї із сільських рад Рівненського району за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України. Простіше кажучи пов’язали чиновника за одержання хабара, поєднаного із вимаганням.
Хоча тепер голова сільської ради і бідкається, пояснюючи свій вчинок тим, що лихий дідько поплутав, спокусивши на дармову вітчизняну валюту, але це легенько спростовують незаперечні докази і факти. Адже працівники обласного управління міністерства внутрішніх справ і обласної прокуратури затримали хабарника безпосередньо на гарячому. Найвищий сільський начальник, обраний на цю посаду народом, вимагав і одержав хабара 10 тисяч гривень за сприяння у виділенні земельних ділянок. Одним словом, розпоряджався чужим добром, немов власним, ще й винагороду вимагав.
Тому цій службовій особі найближчим часом доведеться пересісти із високоповажного крісла голови сільської ради на набагато нижчу лаву підсудних.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівненський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору