Рівне:

Створення та просування сайтів

Під час пожежі в одному з підвалів Радивилова трьох безпритульних вдалося врятувати, а один - загинув

Останні новини 10-лис, 2008, 13:319 prov 1 182
Близько 19-ї години 07 листопада співробітники Радивилівського райвідділу міліції під час патрулювання вулиць райцентру несподівано виявили, що з підвалу житлового п’ятиповерхового будинку на вулиці Невського, 7 виходить густий дим. Міліціонери відразу викликали на місце пожежі рятувальників МНС, а самі спустилися до задимленого підвалу. На сходовій клітці правоохоронці натрапили на двох чоловік, які ні як не могли знайти вихід з димової пастки. Не гаючи часу міліціонери вивели 50-ти річного Сергія та його приятеля Станіслава 1954 року народження на свіже повітря.
Тим часом, до місця виклику прибув черговий караул рятувальників на чолі із начальником райвідділу МНС майором служби цивільного захисту Русланом Кропивським. Одягнувши апарати захисту органів дихання рятувальники кинулися в палаючий підвал. В заповненому димом приміщенні бійці МНС виявили тіла двох непритомних людей. Підхопивши чоловіків на руки рятувальники швидко винесли їх на вулицю та передали працівникам швидкої допомоги. На жаль один з приятелів медичного втручання вже не потребував – від отруєння продуктами згоряння він помер. Другого потерпілого, Володимира 1952 року народження, разом з іншим врятованими було доставлено в Радивилівську ЦРЛ для надання медичної допомоги, загрози їхньому життю не має. Після цього вогнеборці швидко приборкали пожежу, не давши полум’ю поширитися за межі підвалу.
Під час розслідування обставин даної пожежі, співробітники МНС встановили, що доступ в підвальне приміщення п’ятиповерхівки, якою опікується місцеве КП ЖКГ, був вільний і безпритульні особи безперешкодно перебували в ньому. В підвалі було виявлено обгорілі спальні матраци, речі домашнього вжитку, одяг, на підлозі порожні пляшки з під алкогольних напоїв. Безліч недопалків та сірників свідчать, що пожежа найвірогідніше виникнення в результаті необережності когось з „бомжів” під час куріння. До речі, двоє з потерпілих вже не вперше стають жертвами вогню. 10 лютого цього року внаслідок пожежі з аналогічної причини вони втратили своє житло на вулиці Маркелова, — повідомив ідполковник служби цивільного захисту, помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор Козак.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору