Рівне:

Створення та просування сайтів

Від сесії до сесії живуть студенти весело

Бомба 20-лис, 2008, 16:539 prov 9 212
Від сесії до сесії   живуть студенти весело


1. Прокинувся сам – розбуди товаришів. Свіжий потік нецензурної лексики допоможе тобі прогнати сон і дасть гарний заряд бадьорості.
2. Розбудивши товаришів, потрібно першим захопити душ і туалет, з’їсти на сніданок спільний запас бутербродів, взяти найкрасивіше взуття. У результаті одержиш додатковий заряд бадьорості.
3. Виходячи з гуртожитку, не буди коменданта – пошкодуй старого. Вистачить і того, що ти влаштував о четвертій годині ночі, повертаючись із дискотеки.
4. В університетських коридорах вітайся з усіма, хто старший тридцяти. А раптом це – твій викладач? Не запам’ятовувати ж усіх, справді!
5. “Ввалюючись” на лекцію із солідним запізненням, не відволікай викладача стукотом у двері й дурним питанням: “Можна ввійти?”. Якщо не можна, тебе викинуть і так, якщо можна – зроблять вигляд, що не помітили.
6. Якщо раптом тебе пустили на лекцію, не розмовляй і не шуми. Ляж на парту й спи спокійно. Розмовляти й шуміти будеш на наступній лекції, коли виспишся.
7. Дуже обережно стався до конспектування. Зазвичай конспекти ведуть старанні дівчата. Перед тим, як починати цей сумнівний процес, задумайся про життя, про свою статеву орієнтацію.
8. Задавай на парах якнайбільше запитань з приводу й без. Є шанс, що викладач тебе запам’ятає, і коли ти з’явишся на іспит, він буде впевнений, що ти вчишся на цій спеціальності, на цьому потоці, на цьому факультеті, незважаючи на твої відповіді.
9. На лабораторній роботі: розбий пробірки, спали трансформатор й відформатуй вінчестер комп’ютера. Цим ти не тільки побавиш себе, але й ощасливиш студентів, що прийдуть на твоє робоче місце на наступній парі.
10. Після занять совість тебе штовхає в бібліотеку, а душу тягне в бар. Роби як велить душа: те, що подають у барі, засвоюється легше, ніж те, що подають у бібліотеці .
11. Після бару можна піти по знайомих: а раптом хто-небудь нагодує? Якщо нагодували, то довго й ретельно дякуй за частування. Це підвищить шанси, що воно повториться.
12. Совість пропонує позайматися. Відповідай їй, що ще не кінець семестру, і йди на футбол.
13. Знову пройдися по знайомих з надією повечеряти. Чим більше знайомих – тим ефективнішою буде боротьба з голодом. Таким чином, найбільш пронирливі халявщики обзаводяться найчисельнішими зв’язками. Саме з них у майбутньому виростають депутати й президенти.
14. Після вечері трохи поспи – й на дискотеку.
15. Повертаючись п’яним під ранок з дискотеки, не грубіянь комендантові. Просто побий скло і підніми на вуха весь гуртожиток. У найкращому разі, це допоможе вилетіти тобі з університету, незважаючи на всі зв’язки твоїх батьків. У гіршому (якщо зв’язки твоїх батьків переважили здоровий глузд адміністрації) – завоюєш авторитет серед товаришів.
16. Лягаючи спати, розбуди товаришів. Не позбавляй їх можливості порадіти тому, що ти нарешті з’явився живий і здоровий.
17. Наступний день почни з пункту № 1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору