Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні в рівному закрили «Соціальний магазин»

Останні новини 26-лис, 2008, 12:069 prov 5 796
Сьогодні «Соціальний магазин», який ініціював Станіслав Савінський закрили. Організатори вбачають, що до цієї акції можуть бути причетні представники діючої влади.
Першому у Рівному магазині для соціально незахищених верств населення вдалося пропрацювати менше місяця. Протягом цього часу у міському палаці культури “Текстильник” всі бажаючі могли за доступними цінами придбати зимовий та осінній верхній одяг. Організатором пілотного проекту виступив кандидат на посаду міського голови Станіслав Савінський.
- Комусь перед виборами дуже вигідно закрити соціальний магазин і заявити що це лише піар хід. Проте, ми вже шукаємо нове приміщення і найближчим часом відкриємо його знову. Я щодня навідувався в цей магазин і особисто пересвідчувався що там були постійні черги. Є люди, яким такі магазини дуже потрібні, особливо сьогодні, а є ті, кому моя діяльність заважає, розповідає Станіслав Савінський.
Станіслав Савінський запевняє, що незалежно від результатів виборів в Рівному буде працювати «соціальний магазин», адже вже декілька виробників заявили про готовність продовжувати цю добру справу, — повідомила прес-служба БЮТ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору