Рівне:

Створення та просування сайтів

В «Екваторі» відкриється виставка вітражів

Останні новини 03-гру, 2008, 11:139 prov 955
5 грудня о 15.00 ТРЦ "Екватор" відкриває виставку вітражів, де будуть представлені роботи творчого об’єднання «Майстерня вітражного розпису».
Будуть представлені роботи 9 кращих художників «Майстерні вітражного розпису», які перенесуть Вас до іншого виміру простору, де навіть скло грає свою мелодію в чарівній симфонії мистецтва.
Вітражі створюють особливу, таємничого-чаруючу, загадкову та привабливу атмосферу. Коли крізь кольорове скло заглядає світло, відтворюється нова мелодія простору.
«Майстерня вітражного розпису» об’єднує під своїм дахом багатьох талановитих майстрів, чиї роботи цінують в Україні та за її межами. Вітражний живопис дозволяє не просто імітувати художній вітраж, а писати картини на склі. Використовуючи традиційні техніки живопису, графіки, акварелі та комбінуючи техніки, майстри створюють дивовижні речі. Художні можливості таких полотен не обмежені: живопис на склі чи дуже чітка графічна деталізація, комбінація товстих та тонких ліній, можливість створювати будь-які фактури та відтінки.
Історична довідка від ТРЦ «Екватор».
Слово "вітраж" пішло від французького - "vitre" (віконне скло). Найперші вітражі стала використовувати католицька церква. Світло, проходячи через вітраж, офарблюється в його кольори й створює особливу емоційну атмосферу, що особливо важливо саме в храмах. Сталося це приблизно в першому тисячолітті нашої ери.
Вітраж існує, як самостійна окрема композиція, так і входячи в інтер’єр - доповнює та прикрашає його. Запрошуємо почути чарівну мелодію вітражів та побачити роботи 9 кращих майстрів «Майстерні віражного розпису» у ТРЦ «Екватор» за адресою вул. Макарова, 23. виставка працює до 17 грудня 2008 року, — повідомила прес-секретар ТРЦ "Екватор" Сусанна Назаретян.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору