Рівне:

Створення та просування сайтів

Володимир Хомко став мером Рівного

Актуально 05-гру, 2008, 13:519 prov 1 712
Володимир Хомко став мером Рівного


Лише 67 тисяч рівнян взяли участь у дочасних виборах міського голови Рівного, які відбулися у неділю, 30 листопада. Це 38,7% осіб, внесених до списків виборців (приблизно 185 330). Про це повідомив голова міської ТВК Михайло Банацький.
Станом на 16.00 1 грудня ТВК опрацювала протоколи з усіх 108 дільниць. На момент підготовки номера проводився повторний перерахунок бюлетенів з трьох дільниць. Уже нині відомі попередні результати.
Найбільше голосів – 32% – рівняни віддали за керівника обласного підприємства „Рівнеоблводоканал” Володимира Хомка. На другому місці за рівнем підтримки – голова фракції УНП у Рівненській обласній раді Василь Червоній (понад 16%). Третьою стала заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко (близько 15%).
У виборах мера Рівного взяли участь 21 кандидат, 2 кандидати із 24 зареєстрованих зняли свої кандидатури, кандидат Анатолій Куковський 29 листопада був знятий за рішенням Рівненського міського суду. Рівненська обласна громадська організація „Комітет виборців України” вважає, що загалом позачергові вибори міського голови Рівного 30 листопада пройшли без грубих порушень, які б могли суттєво вплинути на процес і результати волевиявлення виборців.
За даними Агенції журналістських розслідувань, Володимир Хомко, директор Рівнеоблводаканалу, оприлюднив таку декларацію про доходи:
загальна сума доходу: 148 943 грн. В тому числі:
зарплата та інші виплати по трудовому або цивільно-правовому договору – 80 043 грн:
матеріальна допомога – 3 900 грн;
дохід від передачі грошей у позику – 25 000;
дохід від передачі в оренду майна – 40 000;
Дві земельні ділянки в Гощанському районі. Їхні розміри 43,44 соток і 4,53 гектара.
Дві квартири. Одна в Києві (загальна площа 90,1 кв.м), придбана за 25 гривень. Квартира в центрі Рівного (загальна площа 72,5 кв.м.), придбана за 267 308 грн.
Автомобіль „Шкода Супер б” придбаний за 147 480 грн.
Сума коштів у банках та інших фінансових установах – 360 000 грн.
Також 30 листопада пройшли вибори голів у п’яти селах Рівненщини. Так, Маломидським сільським головою (Костопільський район) стала самовисуванка Олександра Крупеня (приватний підприємець), яка обійшла чотирьох своїх конкурентів, набравши 33,5% голосів виборців.
Більше половини голосів виборців на виборах Федорівського сільського голови (Гощанський район) отримав позапартійний підприємець Микола Володько. На виборах Кузьмівського сільського голови (Сарненський район) переміг із результатом у 39% позапартійний голова СФГ „Довіра” Михайло Трофимчук. Липківським сільським головою (Гощанський район), набравши 51,1% голосів виборців, став самовисуванець, голова Гощанської районної організації профспілки працівників АПК Андріян Остапчук. На виборах Кухітсько-Вільського сільського голови (Зарічненський район) перемогла член ВО „Батьківщина”, секретар Кухітсько-Вільської сільської ради Людмила Черевко.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Сергій 05-гру, 15:25

побачимо, чого він буде вартий, бо поки довіри не вселяє..., тим більше, у нього всього півтора роки до черговийх виборів... цього разу рівняни повелися на файну рекламу..., думаю за півтора роки таки розкусять його ;)
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору