Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські піротехніки МНС отримали державні нагороди

Кримінал 11-гру, 2008, 16:279 prov 1 519
Рівненські піротехніки МНС  отримали державні нагороди

2 грудня на території 275-ї артбази в селі Новобогданівка Запорізької області міністр України з питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра провів нагородження особового складу МНС, що особливо відзначився у ході ліквідації надзвичайної ситуації. Відповідно до Указу Президента України, 51 рятівник отримав високу державну нагороду.
Серед нагороджених були і рівненські піротехніки, які впродовж двох років працювали на зачистці території артбази від вибухонебезпечних предметів. Заступник начальника піротехнічної групи, майор служби цивільного захисту Володимир Бунтовський отримав орден „За мужність” III-го ступеня, а начальник групи піротехніків, майор служби цивільного захисту Олег Нікольчук та радіомінер, сержант служби цивільного захисту Дмитро Новосад були нагороджені медалями „За бездоганну службу” III-го ступеня.
4 грудня в актовій залі Головного управління МНС поздоровити колег з отриманням державних нагород зібралися працівники пожежно-рятувальної служби Рівненщини. Начальник ГУ МНС у Рівненській області, генерал-майор служби цивільного захисту Микола Костюк, привітавши підлеглих з високими нагородами, зазначив: „Мені дуже приємно, що героїчна та важка праця наших рятувальників знайшла належну оцінку з боку керівництва держави. Адже упродовж всієї операції піротехніки МНС повністю очистили 145,5 гектари землі та вилучили з ґрунту залишки боєприпасів із глибини до 5 метрів. Загалом же було знешкоджено 35,6 тисяч тонн боєприпасів, підірвано 9,3 тисяч тонн вибухонебезпечних предметів”. Проте, на думку генерала Миколи Костюка, головне те, що всі рівненські піротехніки повернулися з виконання бойового завдання додому живі-здорові.
На цьому урочисті збори довелося закінчити, адже до рятувальників надійшов черговий виклик на знешкодження боєприпасів в одному з районів Рівненщини. Знявши парадні мундири, герої-піротехніки попрямували на новий двобій з вибухонебезпечними предметами.
Микола ПРОКОПЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Margo Sly 20-травня, 17:38

Интересно получается
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору