Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному викрали автомобіль

Останні новини 12-гру, 2008, 12:039 prov 1 054
12 грудня до чергової частини міліції звернулася рівнянка Марія Ш., що мешкає на вулиці Мельника. Жінка повідомила, що її ВАЗ-21154 зеленого кольору 2008 року випуску з державним номерним знаком ВК 8712 АО було викрадено з двору будинку де вона проживає.
Пані Марія повідомила, що вчора вечором о 19.30 вона залишила своє авто біля під`їзду будинку №8, що по вулиці Мельника, а 12 грудня о 5.30 виявила, що авто нема на місці.
Як свідчить статистика найбільше зникло автомобілів в обласному центі, переважна більшість власників безпечно залишала свої авто на зберігання у дворах будинків по місцю проживання.
Аби автомобіль зберегти від викрадення працівники Державтоінспекції радять укладати договори з автостоянками, а не просто ставити своє авто заплативши пару гривень; користуватись виключно стоянками, що охороняються; обладнати свої автомобілі надійними протиугінними пристроями
Працівники міліції звертаються до громадян з проханням повідомити про місце знаходження даного автомобіля. Анонімність гарантується. За інформацію, що дасть змогу розкрити злочин передбачено винагороду у вигляді 100 літрів пального.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору