Рівне:

Створення та просування сайтів

ШУМАХЕР У СПІДНИЦІ

Кримінал 18-гру, 2008, 10:059 prov 926
Тридцятивосьмирічна мешканка села Малеве Демидівського району вирішила випробувати себе у ролі хвацького гонщика, як, наприклад, легендарний Шумахер.
Але напередодні допустила одну суттєву необачність: перед тим, як осідлати власного скутера, очевидно, для сміливості, щиро присмокталася до пляшки із сорокаградусним “допінгом” місцевого виробництва. А, як добре відомо навіть дітям, алкоголь і кермо — речі несумісні. Тому й наробила п’яна наїзниця біди. Вона перебувала у такому стані, що не могла вибрати ні безпечної швидкості, ні врахувати дорожньої обстановки, ні належним чином впоратися із керуванням транспортним засобом. Тому відчайдушно виїхала на смугу зустрічного руху і спрямувала скутера на легковий автомобіль, що раптом виник навпроти.
Від різкого удару уламки скутера відірвалися і влучили у мопед, що їхав поруч. До речі, його водій і пасажир також перебували у стані алкогольного сп’яніння.
Всі учасники подвійної дорожньо-транспортної пригоди, на щастя, обійшлися не дуже складними травмами, а тверезі — ще й переляком. А могло бути значно гірше, якщо врахувати “піднесений” настрій у “гонщиків”.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Демидівський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору