Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівник ДАІ знайшов викрадений автомобіль

Останні новини 22-гру, 2008, 13:489 prov 1 076
За 11 місяців 2008 року на території області зареєстровано 92 випадки незаконних заволодінь автомототранспортними засобами, з яких 44 вдалося розшукати та повернути власникам. Із загальної кількості найбільше викрадень транспортних засобів зареєстровано в обласному центрі.
Лише за грудень місяць в Рівному зникло у невідомому напрямку 6 автомобілів, одного з яких вже вдалося розшукати працівникам Державтоінспекції.
Нагадаємо, що в ніч з 16 на 17 грудня до чергової частини надійшло повідомлення про зникнення автомобіля «Мазда 626». Власник залишив його у дворі будинку на вулиці Чебишева, 16, що в обласному центрі.
Завдяки пильності одного із працівників Державтоінспекції м. Рівне Петра Трохимчука, вказаний автомобіль був знайдений та повернутий власнику.
Інспектор з розшуку ВДАІ м. Рівне Петро Трохимчик розповідає:
- 18 грудня близько 11 години вечора у селі Гориньград Рівненського району я помітив на дорозі автомобіль, марки «Мазда 626». Я підійшов ближче до автомобіля, щоб дізнатися чи є у ньому водій. Однак, автомобіль був замкнений і у салоні нікого не було. По зовнішнім ознакам автомобіля, зокрема по номерним знакам, я зрозумів, що це саме те авто, яке знаходиться у розшуку. Проте він був вже значно пошкоджений. Перевіривши всі дані я негайно викликав на місце слідчо-оперативну групу.
Наразі автомобіль повернутий власнику.
На даний час проводяться пошукові заходи осіб, які причетні до даного викрадення. Ведеться слідство, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору