Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному ДАІшник застрелив 23-річного хлопця

Останні новини 05-січ, 2009, 20:269 prov 4 415
Як повідомив Всесвiт новин, це сталось ввечері 3 січня на вулиці Грушевського поблизу готелю ‛Марлен“. Поки достеменно невідомо, як усе сталось, оскільки правоохоронці нічого не розповідають. Та як повідомили поінформовані джерела, життя 23-річного рівнянина передчасно обірвалося через 26-річного сержанта обласного управління ДАІ. Він нібито приїхав на допомогу своєму братові, якого поблизу готелю ‛Марлен“ побили п’ятеро невідомих. Коли ДАІшник опинився на місці, він витягнув пістолет і наказав нападникам не рухатись. Коли ж вони почали тікати, правоохоронець тричі вистрелив у спину одному з втікачів. Жертвою став 23-річний хлопець, який помер ще до приїзду лікарів швидкої допомоги. За цим фактом Рівненська міська прокуратура порушила кримінальну справу за 115 статею кримінального кодексу України. Та про обставини цього випадку слідчі нічого не розповідають.
Схожі новини
Коментарі - всього 29

Віктор 05-січ, 21:15

ДАІшники давно розперезались, як і все МВС. Чим займається Луценко - незрозуміло. Контролю ніякого, от вони й нагліють.

YA 05-січ, 21:17

Віктор +

Максим 05-січ, 21:26

Правильно сделал. Жаль другие убежали, надо было ещё пару пристрелить. Представляете как бы остальные запомнили эти события? Впятером на одного только подонки могут - мне их не жаль. Прав мент - молодец!!!!

Максим

bizon 05-січ, 21:31

Віктор, а шо б Ви зробили якби вашого брата побили пятеро невідомих??? чи по вашому ці пятеро добрих хлопців десь в районі опівночі мирно прогулювалися по вулиці як побачили дивного хлопця шо себе лупцював. вирішили допомогти, але тут прибіг інший і почав по них стріляти. Я розумію шо це трохи жорстоко, і ніби не по цивілізованому, алее я чомусь більш ніж впевнений шо решта четверо почали розбігатись лише після того як той сержант застрелив їхнього товариша. а до цього вони ще й мабуть намагались досить зрозуміло і на прикладі брата показати цьому сержантові що вони з ним зроблять.

777 05-січ, 21:38

ДАЇшник правий-стріляти їх усіх потрібно було.

Павло 05-січ, 21:43

Тоді для самозахисту потрібна травматична зброя тодіб навіть пятеро мабудь побоялись би нападати.А сержанта який використав табельну зброю розбереться прокуратура хотя крук круку око не виклює.

Микола 05-січ, 21:46

На інших що в нього набоїв не лишилося??? Тільки тричі пальнув!!! Де ще 5??? Мабуть тварюки з мокрими штанями рекоди швидкості побили!!

Максим 05-січ, 21:48

Жаль мента - ему всё равно влетит.

кто-то 05-січ, 21:49

Почему в штатах уважают закон? Потому что полиция там реально применяет оружие. Если там полицейский сказал не двигаться, то при попытке оказания сопротивления нарушитель с большой вероятностью получит пулю. Посмотрите на съёмки задержаний в штатах, так они там чуть что сразу выхватывают пистолет.

Well 05-січ, 21:53

працівники міліції мають право вікористовувати вогнепальну зброю:
1) для захисту громадян від нападу, що загрожуе їх життю і здоровю, а також звільненню заложників
2) для відбиття нападу на працівників міліції або членів його сімї, якщо їх життюю або здоровью загрожуе небезпека

и тд.

Закон про Міліцію стаття 15

Микола 05-січ, 21:55

Well.......правильно

Well 05-січ, 21:59

сори что с ошибками по памяти писал. так что все его действия правильные. главное что б он сам смог их правильно трактовать. к сожалению далеко не все милицеонеры досконально знают праваи нормы применения оружия, спец средст и физ силы

578 05-січ, 22:01

Цей мудак якого побили даю гарантію, що він сам нарвався,а ***, криша є, щей де в мусаркі. Це тіпа я герой, бо мій брат мусор.

Максим 05-січ, 22:04

А я б ему премию дал и на повышение!!!

Арчи 05-січ, 22:20

поддерживаю всех кто считает,что ГАИшник прав

Арчи 05-січ, 22:34

Максим-премию это само собой-я б ему ПАТРОНОВ ДАЛ ДА ПОБОЛЬШЕ!!!

Максим 05-січ, 22:49

Арчи - прямо в дырочку!!!!!! Я б ещё пару цинков дал бы. Сейчас на них всех как водки, никогда мало не бывает.

Володимир 05-січ, 23:13

Правильно чи неправильно, скаже суд. Але з хуліганами, які не розуміють слів, по іншому неможливо. Чому, наприклад в америці слово поліцейського - закон, а у нас - пустий звук? А чи не тому, що для того, щоб те слово стало Законом, спочатку повідстрілювали тих, хто не розхуміє слів. І коли ми дивимось якийсь фільм про щось подібне там, як правило, ми на стороні поліцейського, а тому - навіть дуже згідний з п.bizon.

роман 05-січ, 23:50

це ж були москал1.я б ще парочку пов!сив

хохол 06-січ, 10:53

А просто так не стреляют он же знал чеь это для него кончится пацан прав

Стас 06-січ, 11:02

Мусора-они и в Африке МУСОР. Все они пираты

бендерокацап 06-січ, 11:02

Шо вы со штатами равняетесь. Вы посмотрите, кто у нас в мусарке служит. Люди , которые ни на что больше не способны. Сам 9 месяцев прослужил. И только убедился, шо хорошим ментам - хорошие гробы, и т. д... Начинать наводить порядок нужно с мусарки, а дальше само пойдет. А гаишника - на зону мусорскую, там бывшие опера таких как он очень любят. Быстро поймет, чего он стоит в этой жизни, терпила конченый. Для piter1: У тебя в парашке Героев Расеи мусора до суицида доводят, а ты тут выё.......ешся. Оглянись - ох.....еешь.

верховина 06-січ, 11:07

Предлагаю раздать( дешево продать) оружие, наркотики, вотку и через пять лет унас будет Америка

dobrobyt 06-січ, 11:08

piter1 шлода тебе. Це ж треба стільки злоби та ненависті у людини, якщо його можна назвати людиною. Правий ти в тому, що влада заслуговує Вищого суду бо беззаконня розвели дальше нікуди, но при чому всі українці. їдь в свою кацапщину і заспокойся. А з міліціонером розберуться, но правий буде той, у кого грошей багато.

sever 06-січ, 11:08

3 выстрела в спину? какая нахрен самооборона? посадят как пить дать. Такое впечатление что большенство коментов здесь менты и пишут " мол молодец мент ,так и надо падонков стрелять". Бред . Несдержался ГАИшник ,вот и ответит.

Макси 06-січ, 11:13

Ни в Штатах, ни у нас закон не разрешает стрелять в убегающих. Если пули попали в спину, виноват однозначно полицейский (милиционер). При самозащите такого не случается. При защите других сначала стреляют вверх (при этом драка прекращается - внимание нападающих переключается на новую угрозу), а в людных местах стрелять вообще запрещено, дабы не убить случайных прохожих. Так что не тратьте енергию на обсуждение - оно никого не интересует: все решит суд.

Алекс 06-січ, 11:25

Вот правильно, душите друг друга , убивайте. Нашему правительству как раз этого и нужно, что-бы народ друг против дружки воевал . Меньше будут в политику лезть и управлять такими легко. Мне лично все равно кацап или хохол, главное что под одной гнидой бандитско-воровской ходим, пока, об этом надо помнить, из этого выводы делать.

бендерокацап 06-січ, 11:32

Люби друзи! Вспомните Грецию. Если бы у нас молодеж так отреагировала, поверьте, у мусоров вообще бы волыны позабирали. там просто нация дружная, а у нас - не меня грохнули и не друга моего. Ждем своей очереди.

Ment 09-січ, 20:49

Ментам реально зараз крила розпустила і я би плюнув в морду і вклєїв добре тим хто каже, шо мент правильно зробив, його братело гандон сам бухій був і почав стрілять з газового на пацанів на літі, ті й дали йому і газовий забрали, а цей мудак вибіг із двора на струтинської в гражданском і почав стріляти на хлопців, попав в спину одному, він розвернувся і ще два раза в упор в живіт. І шо це нормально? Це канєшно по ментовскі нормально. І він не випустив три він дві обойми вистріляв, і за цим мєнтом ще гріхи є, колись пяний шмаляв в людей у переході. Це достовірні факти так шо попрошу не гадьте на пацана сукі земля йому пухом, а мєнту бажаю здохнуть страшною смертю.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору