Рівне:

Створення та просування сайтів

ШАХРАЇВ ВИКРИЛИ

Кримінал 23-чер, 2005, 12:339 prov 1 347
Ще в травні поточного року Рівненський міський суд розглянув кримінальну справу стосовно групи осіб, які підробили документи і привласнили бюджетні кошти в особливо великих розмірах, – повідомили із Західної інформаційної корпорації.
Організатором афери став підприємливий рівнянин. Будучи приватним підприємцем у 2001-2002 роках, він уклав із Рівненським міським центром зайнятості договір, згідно з яким зобов’язувався влаштувати безробітних на роботу. За таку послугу державний бюджет виплачував дотацію у розмірі фактичних витрат на зарплату прийнятих людей. Насправді ж безробітні так і залишилися невлаштованими. Шахраї, підробляючи звітну та платіжну документацію, водили за носа тих, хто повірив у їх удаване бажання допомогти безробітним. Робочі місця існували лише на папері, але приносили їх авторам чималий прибуток.
Розслідування кримінальної справи, порушеної за матеріалами співробітників УСБУ в Рівненській області, повністю довело злочинні дії підозрюваних. За вироком суду, організатора афери Юрія (ім’я змінено) суд позбавив волі на 5 років з випробувальним терміном – 2 роки 6 місяців. Окрім того, йому заборонено обіймати посаду директора терміном на 2 роки, а також частина майна підсудного буде конфіскована у прибуток держави.
Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору