Рівне:

Створення та просування сайтів

Із понівеченого автомобіля визволили рятувальники

Кримінал 14-лип, 2005, 17:279 prov 925
У результаті зіткнення автомобіля марки ДАФ-400 з автомобілем ЗІЛ-133 у другій половині дня 11 липня на 330 кілометрі автодороги Київ-Чоп трапилася дорожньо-транспортна пригода.
Жителі міста Ужгород Євген та Еріка поспішали у напрямку Луцька. Біля повороту на смт. Квасилів через недотримання безпечної дистанції руху 41 річний Євген зіткнувся з автомобілем ЗІЛ-133, за кермом якого був 67-річний житель смт. Квасилів Рівненського району.
За вказаною адресою відразу виїхав аварійно-рятувальний автомобіль МНС.
На місці ДТП працівники пожежно-рятувальної служби побачили понівечений вантажний мікроавтобус “ДАФ” і за декілька десятків метрів від нього вантажопідйомний кран. У зім’ятій дощенту кабіні мікроавтобуса залізним каркасом шокованій жінці “намертво” заблокувало нижню частину тулуба.
Діяти слід було миттєво, але в той же час дуже обережно, щоб не завдати травмованій жінці додаткових пошкоджень. За допомогою спеціальних пневматичних ножиць рятувальники обережно вирізали деформовані внаслідок сильного удару деталі кабіни, які защемили потерпілу. Завдяки їхнім професійним та злагодженим діям 37-річна Еріка була врятована і на ношах перенесена до карети швидкої допомоги. Вся рятувальна операція зайняла не більше 5 хвилин. Потерпілу жительку міста Ужгорода з рваними ранами коліна, гомілки та з підозрою перелому тазу госпіталізовано у Рівненську міську лікарню.
Микола ПРОКОПЧУК,
інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору