Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖЕНУТЬ САМОГОН ТОННАМИ!

Кримінал 14-лип, 2005, 17:299 prov 1 001
Лише за кілька днів міліція Рівного знищила понад півтонни закваски, десятки літрів самогону, вилучила чимало самогонних апаратів, склала 12 адміністративних протоколів за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Ще на підході до під’їзду одного з будинків, що на вулиці Київській у Рівному, відчувся неприємний запах дріжджевої закваски. У вузькому коридорі комунальної квартири господиня виставила величезну батарею бідонів, бочок і каструль!
У помешканні вже було людно. Міліціонери на чолі з начальником відділу кримінальної міліції в справах неповнолітніх УМВС полковником Миколою Голубом намагалися розібратися, що коїться в цій квартирі, яка перетворилася на гуральню. Та ба, господині, сказати було нічого. А як же бути тим дітям, сусідам, котрі кожного дня вдихають цю гидоту, від якої голова йде обертом?
На жаль, така ж світло-коричнева закваска вистоюється далеко не в одному під’їзді рівненських квартир. Комусь вривається терпець, і вони телефонують у міліцію, а хтось мовчить і невиправдано терпить.
Звісно, 300 літрів закваски, яку приготувала господиня, міліція описала і вилила, як і 120 літрів такого ж “добра”, яке наступної доби правоохоронці виявили у квартирі іншої рівнянки, яка мешкає на вулиці Князя Володимира.
Юрій ПОПОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору