Рівне:

Створення та просування сайтів

У квітні-травні курс буде 25 грн за долар?

Україна і світ 17-січ, 2009, 16:069 prov 1 189
"Якщо, підкреслю ще раз, ситуація кардинальним чином не зміниться до середини лютого. А далі - дефолт?", – заявив Сівкович.
"Психологічний рубіж був 10 грн за долар. Ми його вже проходили. Наступний рубіж - 15. Потім - 25. А далі населенню вже все буде "по барабану", – припускає парламентарій.
"Національний банк Ющенко використовував в своїх інтересах не на 100%, а на 150%! Я розмовляв з банкірами, які розказали мені наступну історію. Віктор Ющенко хотів, щоб курс в один день стрибнув з 6 гривень за долар до 10! Не знаю, чим він керувався, роблячи подібну пропозицію. Навіщо був потрібен такий стрибок, не розумію. Банкіри тоді стали чинити опір і, врешті-решт, відносно плавно опустили курс гривни", – повідомив "регіонал»".
"При цьому потрібно розуміти: курс 10 гривень за 1 долар означає двократне пограбування населення країни, гроші якого перед цим заморозили на депозитах. Це злочин? Злочин. Чому Ющенко по цьому факту не подав заяву до Генеральної прокуратури? З приводу звинувачення його сім'ї в корупції він подав заяву в ГПУ, а по Нацбанку, який "нагрівав" населення країни на 80 мільярдів гривень, не подав. Чому?", – задається питанням В. Сівкович.

zik.com.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору