Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині проти працівника колонії, який вимагав 1200 євро хабара, порушено кримінальну справу

Кримінал 19-січ, 2009, 13:419 prov 1 198
У Самбірську міжрайонну прокуратуру 16 січня з УСБУ у Львівській області надійшли матеріали про вимагання та одержання хабара вихователем відділу соціально-виховної та психологічної роботи Самбірської виховної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області. Про це сьогодні, 19 січня, ЗІК повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Дослідчою перевіркою з’ясовано, що вказаний вихователь – капітан внутрішної служби, з метою особистого збагачення за сприяння в умовно-достроковому звільненні, вимагав у матері одного із засуджених хабара в сумі 1200 євро за позитивне вирішення цього питання.

Після одержання частини хабара в сумі 500 євро вказаний вихователь був затриманий співробітниками УСБУ у Львівській області.

На підставі наведеного, 16 січня Самбірською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно вказаного вихователя відділу соціально-виховної та психологічної роботи самбірської виховної колонії управління Державного депатраменту України з питань виконання покарань у Львівській області за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.

Слідство у кримінальній справі проводиться Самбірською міжрайонною прокуратурою.

zik.com.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору