Рівне:

Створення та просування сайтів

В Сарненській райдержадміністрації стажувалася молодь

Останні новини 20-січ, 2009, 15:229 prov 1 020
Завершився останній етап програми «Молодіжна адміністрація», який стартував ще взимку минулого року. З 16 молодих людей, які виявили бажання працювати на державній службі, 10 - пройшли стажування у відділах та секторах Сарненської райдержадміністрації. За підсумками стажування, двоє учасників зараховано до кадрового резерву.
На сьогодні приблизно половина безробітних - молоді люди віком до 30 років, а рівень безробіття серед молоді є значно вищий, ніж серед інших вікових категорій. Соціальне значення працевлаштування молоді ставить проблему молодіжного безробіття на одне з перших місць у державній молодіжній політиці. За словами керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Олійник, буде прийнята програма підтримки молоді, що буде діяти протягом 6 років.
Єдиною перешкодою, яка нині не дає можливість молоді реалізувати себе, є Постанова Кабінету Міністрів України № 1036 про те, що до 2010 року заборонено заповнювати вакантні посади до кінця 2009 року. Проте, за словами керівника апарату райдержадміністраці, вона не повинна стати на заваді ініціативній молоді, — повідомила Анастасія Коваленко
завідувач сектору у справах преси та інформації Сарненської райдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору