Рівне:

Створення та просування сайтів

В облдержадміністрації відбулася “гаряча” телефонна лінія начальника Головного управління МНС у Рівненській області Миколи Костюка

Останні новини 21-січ, 2009, 13:409 prov 1 062
21-го січня в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулася “гаряча” телефонна лінія за участю начальника Головного управління МНС у Рівненській області генерал-майора служби цивільного захисту Миколи Костюка. За дві години спілкування до головного рятувальника Рівненщини звернулося 10 громадян. Двоє дозвонювачів висловили слова щирої подяки за високопрофесійні та мужні дії вогнеборців під час рятування людей на пожежах в обласному центрі та надання населенню допомоги в різноманітних надзвичайних пригодах. Особливо теплі слова Миколі Васильовичу висловив ветеран пожежної охорони з Рівного за людяність та постійне піклування долею ветеранів пожежної охорони та цивільної оборони з боку керівництва ГУ МНС. Ще троє громадян переймалися станом технічного оснащення пожежно-рятувальних підрозділів області та вирішенням питання щодо придбання для міста Рівного пожежної автодрабини для порятунку людей та гасіння пожеж у висотних будинках. Також людей цікавили умови проходження служби в підрозділах МНС та подальше реформування служби цивільного захисту. Один рівнянин, що мешкає у 14-ти поверхівці, цікавився справністю систем протипожежного захисту свого будинку. Генерал Костюк запевнив дозвонювача, що всі автоматичні пожежні системи нещодавно були відремонтовані і це питання перебуває на постійному контролі з боку органів держпожнагляду м. Рівне.
Двоє громадян, що звернулися на “гарячу лінію”, переймалися питанням соціального захисту пенсіонерів-інвалідів та порядком повернення населенню знецінених вкладів. Тобто, озвучені питання не відносилися до сфери компетенції ГУ МНС в області. Таким громадянам були надані довідкові телефони відповідних служб. Начальник Головного управління Микола Костюк не залишив поза увагою жодне звернення. На всі запитання була надана ґрунтовна, вичерпна відповідь, — повідомила прес-служба ГУ МНС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору