Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 21-лип, 2005, 10:589 prov 1 184
* * *
Заступник голови Сарненської райдержадміністрації з гуманітарних питань Василь Поліщук провів нараду за участю відділу освіти, фінансового управління щодо організації і фінансування районного центру з професійної підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів.
Центр планують створити на базі колишнього міжшкільного навчально-виробничого комбінату. За попередніми даними тут будуть готувати швачок, працюватиме художньо-естетична студія та курси англійської мови. Розпочне роботу центр з початком нового навчального року.
* * *
Відсвяткував своє 30-річчя санаторій “Горинь” який розташований у смт. Степань Сарненського району Рівненської області. З нагоди річниці працівників санаторію та громадськість селища привітав голова райдержадміністрації Василь Багній та подарував для санаторію універсальний поліграфічний пристрій (ксерокс-принтер-сканер).
* * *
Голова облдержадміністрації Василь Червоній своїм розпорядженням затвердив порядок безоплатного забезпечення ліками для амбулаторного лікування постраждалих від аварії на ЧАЕС, визначив перелік аптек, на які покладається забезпечення людей цієї категорії медикаментами. На території області буде працювати 37 таких аптек. Окрім того, визначено перелік медичних закладів, на які покладено забезпечення потерпілих від аварії безкоштовним та пільговим зубопротезуванням.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору