Рівне:

Створення та просування сайтів

Жиресс проти

Спорт 28-лип, 2005, 14:509 prov 1 346
Француз Ален Жиресс має намір оскаржити у ФІФА й УЄФА рішення президента Федерації футболу Грузії (ФФГ) про звільнення його з посади головного тренера збірної цієї країни. Він же має намір вимагати виплати заборгованість у розмірі $80 тисяч, а також $50 тисяч, які він повинен був одержати до закінчення контракту:
– Я не вважаю правильним аргумент керівництва Федерації, яке звільнило мене через те, що збірна Грузії не змогла вийти у фінальну частину чемпіонату світу 2006 року. Вихід на чемпіонат повинен бути моєю метою, а не зобов’язанням.
Заяву про звільнення Жиресса з посади тренера зробив напередодні президент Федерації футболу Грузії Нодар Ахалкаци. За словами Ахалкаци, це рішення прийняли у зв’язку з тим, що французький фахівець порушив одну з умов контракту. Відповідно до одного з пунктів угоди, Жиресс зобов’язався забезпечити підготовку збірної Грузії на такому рівні, щоб у відбірному циклі чемпіонату світу-2006 вона зайняла перше або друге місце.
Відомий у минулому футболіст збірної Франції, чемпіон Європи 1984 року Ален Жиресс був призначений на посаду тренера збірної Грузії в березні минулого року, однак під його керівництвом грузинська команда втратила практично всі шанси на успіх у відбірному циклі ЧС-2006. Кандидатури нових тренерів збірної Грузії поки не називаються.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору